- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Korábban már leírtam, hogy miért. Az új meghajtóval már az AMD OpenGL implementációja sem szabványos. A korábbival ez volt az egyetlen szabványos implementáció, mert workstation driver volt, amit kapott a gaming részleg, de új implementáció egy performance driver, ami nagyon-nagyon gyors, de ugyanaz a baja, ami a többi PC-s OpenGL drivernek. A sebessége abból ered, hogy nem szabványos.
Igazából el kell engedni ezt az OpenGL-t, nincs értelme életben tartani, ha senki sem ír rá szabványos meghajtót.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én láttam már béta drivereket, és azok konkrétan azok. Benne van a nevükben is a béta. Ezek olyan driverek, amiket az AMD aláírt. Utána mindig elküldik WHQL-re, amikor az MS is aláírja, és a megjelenés után 2-3 héttel frissül is a link a WHQL verzióval, viszont ezek nem kerülnek fel az ajánlott csomagokba. Ennek az oka az, hogy az OEM-ek nem akarnak negyedévente egynél több ajánlott drivert látni, mert nekik az jelentős többletköltség a support oldalon, és ezért az AMD mindig csak egy drivert rak ajánlottba negyedévente. Az a kérdés, hogy ez a felhasználókat miért zavarja? Töltsék nyugodtan le az optionalt, az ugyanúgy alá lesz írva a Microsoft által, ha vársz kb. két hetet, vagy ha nem akarsz várni, akkor az AMD aláírásával is telepítheted most ugyanazt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest