- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- Mindenki nagyon örül, hogy ennyire a szíveden viseled az Nv profitjának a sorsát. Azt hiszem a másik gyártó topikjában lenne a helyed, ők jobban rászorulnak az ilyen "jó" tanácsokra. Esetleg ott is majd kérd számon hány régebbi GCN nem támogatja megfelelően a dx 12 -t.pedig az aztán húha... meg hány APU-s csoda Laptop rekedt meg Pár évvel ezelőtti béta drivereken.
(#41) : szerencséd
-
Experience telepítette nekem és láttam az 1070 hez járó GOW4 reklámot. Felléptem a honlapra és persze , hogy Magyarország nincs benne. Románia, Bulgária, Lengyelország, Serbia, stb .. benne van. Vicc amit művelnek velünk, Inkább felháborító.Nem szokásom, de majd ezért megveszem a virágboltban én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest