- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike, pont ez a legnagyobb bajom, hogy a legtöbb itteni felhasználó is egy olyan vastag szubjektív szűrőt tart maga előtt, hogy azon se ki- se befelé nem jut át semmi - kicsit sután fogalmazva - a másik oldalból, csak a rózsaszín köd lebeg a szeme előtt, plusz az az oltár, amit az imádott (preferált?) gyártó/rendszernek felállított.
Igazat is adok neked, szerintem is az innovációról kéne szólnia ennek az iparnak, akár ennek a szaklapnak is...
Értem Andante fricskáját is - most ne menjnük bele hogy a tojás vagy a tyúk volt előbb, ez egy másik kérdés -, de ismerve az itteni felhasználókat, kb. két három megjegyzés után előkerül mind a két oldal mélytroll gárdája, és sárdobálót, játszóteret - vagy hívd disznóóolnak ha úgy jobb - csinál a topikból.
És a legjobban azért bosszant mindez, mert rettenetesen unalmas minden héten ugyanazokat a szócsatákat végignyálazni, hogy ki tudjam mazsolázni azt a három értelmes hozzászólást, amit akár elolvasni / foldolgozni érdemes.És akkor jön az, hogy már az oldal egyik szerkesztője is előkészíti a terepet, és feldobja a magas lasztit. Értem, neki is lehet véleménye, de nem ismeri az ide járó usereket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest