- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike, pont ez a legnagyobb bajom, hogy a legtöbb itteni felhasználó is egy olyan vastag szubjektív szűrőt tart maga előtt, hogy azon se ki- se befelé nem jut át semmi - kicsit sután fogalmazva - a másik oldalból, csak a rózsaszín köd lebeg a szeme előtt, plusz az az oltár, amit az imádott (preferált?) gyártó/rendszernek felállított.
Igazat is adok neked, szerintem is az innovációról kéne szólnia ennek az iparnak, akár ennek a szaklapnak is...
Értem Andante fricskáját is - most ne menjnük bele hogy a tojás vagy a tyúk volt előbb, ez egy másik kérdés -, de ismerve az itteni felhasználókat, kb. két három megjegyzés után előkerül mind a két oldal mélytroll gárdája, és sárdobálót, játszóteret - vagy hívd disznóóolnak ha úgy jobb - csinál a topikból.
És a legjobban azért bosszant mindez, mert rettenetesen unalmas minden héten ugyanazokat a szócsatákat végignyálazni, hogy ki tudjam mazsolázni azt a három értelmes hozzászólást, amit akár elolvasni / foldolgozni érdemes.És akkor jön az, hogy már az oldal egyik szerkesztője is előkészíti a terepet, és feldobja a magas lasztit. Értem, neki is lehet véleménye, de nem ismeri az ide járó usereket?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő