Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crey

addikt

válasz atike #52 üzenetére

atike, pont ez a legnagyobb bajom, hogy a legtöbb itteni felhasználó is egy olyan vastag szubjektív szűrőt tart maga előtt, hogy azon se ki- se befelé nem jut át semmi - kicsit sután fogalmazva - a másik oldalból, csak a rózsaszín köd lebeg a szeme előtt, plusz az az oltár, amit az imádott (preferált?) gyártó/rendszernek felállított.

Igazat is adok neked, szerintem is az innovációról kéne szólnia ennek az iparnak, akár ennek a szaklapnak is...
    Értem Andante fricskáját is - most ne menjnük bele hogy a tojás vagy a tyúk volt előbb, ez egy másik kérdés -, de ismerve az itteni felhasználókat, kb. két három megjegyzés után előkerül mind a két oldal mélytroll gárdája, és sárdobálót, játszóteret - vagy hívd disznóóolnak ha úgy jobb - csinál a topikból.
    És a legjobban azért bosszant mindez, mert rettenetesen unalmas minden héten ugyanazokat a szócsatákat végignyálazni, hogy ki tudjam mazsolázni azt a három értelmes hozzászólást, amit akár elolvasni / foldolgozni érdemes.

És akkor jön az, hogy már az oldal egyik szerkesztője is előkészíti a terepet, és feldobja a magas lasztit. Értem, neki is lehet véleménye, de nem ismeri az ide járó usereket?

Új hozzászólás Aktív témák