- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike, pont ez a legnagyobb bajom, hogy a legtöbb itteni felhasználó is egy olyan vastag szubjektív szűrőt tart maga előtt, hogy azon se ki- se befelé nem jut át semmi - kicsit sután fogalmazva - a másik oldalból, csak a rózsaszín köd lebeg a szeme előtt, plusz az az oltár, amit az imádott (preferált?) gyártó/rendszernek felállított.
Igazat is adok neked, szerintem is az innovációról kéne szólnia ennek az iparnak, akár ennek a szaklapnak is...
Értem Andante fricskáját is - most ne menjnük bele hogy a tojás vagy a tyúk volt előbb, ez egy másik kérdés -, de ismerve az itteni felhasználókat, kb. két három megjegyzés után előkerül mind a két oldal mélytroll gárdája, és sárdobálót, játszóteret - vagy hívd disznóóolnak ha úgy jobb - csinál a topikból.
És a legjobban azért bosszant mindez, mert rettenetesen unalmas minden héten ugyanazokat a szócsatákat végignyálazni, hogy ki tudjam mazsolázni azt a három értelmes hozzászólást, amit akár elolvasni / foldolgozni érdemes.És akkor jön az, hogy már az oldal egyik szerkesztője is előkészíti a terepet, és feldobja a magas lasztit. Értem, neki is lehet véleménye, de nem ismeri az ide járó usereket?
-
Tegnap került szóba az iPhone 5 topikjában, hogy ez úgy néz ki, mint a Nokia Lumia.
Kopy89: miért kellene perelni? Elég volt már ezekből a "
szabadalmi" perekből, már az Apple vs. Samsung pernél is azt mondtam, hogy a vezető bíró volt a hülye, hogy nem zavarta a picsába haza az egész bandát. -
Basszus Andante... legalább te ne legyél flame keltő, ráadásul még hülyeséget is írsz...
Az iPod nano sorozat nem most kezdte ezt a kívűl szögletes, belül lekerekített fekete káva vonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest