- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike, pont ez a legnagyobb bajom, hogy a legtöbb itteni felhasználó is egy olyan vastag szubjektív szűrőt tart maga előtt, hogy azon se ki- se befelé nem jut át semmi - kicsit sután fogalmazva - a másik oldalból, csak a rózsaszín köd lebeg a szeme előtt, plusz az az oltár, amit az imádott (preferált?) gyártó/rendszernek felállított.
Igazat is adok neked, szerintem is az innovációról kéne szólnia ennek az iparnak, akár ennek a szaklapnak is...
Értem Andante fricskáját is - most ne menjnük bele hogy a tojás vagy a tyúk volt előbb, ez egy másik kérdés -, de ismerve az itteni felhasználókat, kb. két három megjegyzés után előkerül mind a két oldal mélytroll gárdája, és sárdobálót, játszóteret - vagy hívd disznóóolnak ha úgy jobb - csinál a topikból.
És a legjobban azért bosszant mindez, mert rettenetesen unalmas minden héten ugyanazokat a szócsatákat végignyálazni, hogy ki tudjam mazsolázni azt a három értelmes hozzászólást, amit akár elolvasni / foldolgozni érdemes.És akkor jön az, hogy már az oldal egyik szerkesztője is előkészíti a terepet, és feldobja a magas lasztit. Értem, neki is lehet véleménye, de nem ismeri az ide járó usereket?
-
Tegnap került szóba az iPhone 5 topikjában, hogy ez úgy néz ki, mint a Nokia Lumia.
Kopy89: miért kellene perelni? Elég volt már ezekből a "
szabadalmi" perekből, már az Apple vs. Samsung pernél is azt mondtam, hogy a vezető bíró volt a hülye, hogy nem zavarta a picsába haza az egész bandát. -
Basszus Andante... legalább te ne legyél flame keltő, ráadásul még hülyeséget is írsz...
Az iPod nano sorozat nem most kezdte ezt a kívűl szögletes, belül lekerekített fekete káva vonalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- PS Plus előfizetések
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest