- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
Felesleges pénzköltés?
Igaz,hogy nagy a hype az Apple készülékek közül,de ez nem alaptalan.Alapvetően nagyon megbízható,designos,és okos készülékek.Nem sok olyan médialejátszó van,ami 160gbos kapacitással,vagy wifivel,játékokkal rendelkezik.
Emellett,ha nem a gyári fülest használod,hanem pl egy Sennheisert,akkor a hangra sem lehet sok panasz.
Az áruk borsos... ,főleg,ha a Hülye Vagyokban veszed meg.Ha meg tudsz várni pár hónapot,és szétnézel itt a PH!n ,akkor új készüléket kaphatsz az itt kiírt árak töredékéért. -
evone
őstag
válasz
alamuszi #120 üzenetére
Igen, tényleg minden második ember kezeben ilyen eszkozok vannak.
Ha nem hiszed eljohetsz Debrecenbe. Azt is észre fogod venni hogy Androidos szart senki kezeben nem fogsz latni, legalabbis én még nem láttám senkinél.
iPhonet meg iPodot annal inkabb. Ez is mutatja mennyire levan maradva az Apple.
Eleve az a baj hogy tovabbra is agyfaszt kapok mikor meglatom hogy valaki bejon egy mp3 lejatszo tesztbe fikázni, és azt mondja hogy ő inkább vesz egy telefont, és hulye aki mp3 lejatszot vesz telefon helyett.
Hogy jon egymáshoz a kettő? MP3 lejatszo vs mobiltelefon.
Nem hiszem hogy nektek kell megmondani hogy ki mit vehet, ha valakinek ez tetszik akkor ezt veszi, ha valakinek az android tetszik es telefont akar venni, nem pedig MP3 lejatszot, akkor gondolom majd azt fog venni.
-
evone
őstag
válasz
alamuszi #111 üzenetére
Ez érdekes, mert pl Magyarországra most kezd bejönni az Apple jobban, bazinagy plakatok, reklamok a tvben ( is ). Stb. Minden masodik ember kezeben iPhonet latok az egyetemen is.
Meg a tanarok kezeben is. Mindenki iPhone-iPod stb. Az Apple részvények éppen most vannak a csúcson, de igazad van, hátul van nagyon az Apple.
Nem tudom hol élsz ahol az apple "hátul van", de gondolom elektromos áram sincs ott.
-
evone
őstag
Azt magyarazd mar el nekem hogy van egy iPod touch teszt, akkor te minek jossz be fikázni meg más termékeket isteniteni, meg mondani hogy ki mit vegyen? Hogy az istenbe jon ez ide? Miert nem lehet a termekrol beszelni?
Ja , és nem fan vagyok, de amennyire nektek undorito az apple, nekem annyira undorito ( gusztustalan, hanyinger kelto ) hogy a sok fikagep ( te ) bejossz mindenhova es szarra fikazol minden apple termeket.
-
evone
őstag
Szerintem aki iPod touchot akar venni, az nem fog helyette mást venni. Ne trollkodj már pls. Vagy mindjárt megyek arulkodni valamelyik modnak, engem egy ilyen hsz-ért már siman bannoltak volna 1 hétre, mert most lehulyézted az osszes ipod touch tulajt a forumon, szemelyeskedes!!!!!!!!444 ahahh
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest