Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Én az iPhone-omat is két kézzel használom, pedig átlagos kezem van, balban fogom, jobb kézzel meg böködöm/húzkodom, nekem így kényelmes. Egy kézzel max. akkor használom ha nagy ritkán buszozok, és kapaszkodnom kell a másikkal.
Nálam ez nem valami "vallásos" ragaszkodás a nagy Apple-isten által meghatározott mérethez, hanem nekem egyszerűen elég a "3,5-es méret, kényelmes minden szempontból. Mivel az iPhone kijelzője tűéles, mindent rendesen el tudok olvasni, netezek rajta sokat, több könyvet is kiolvastam már rajta nyaraláskor, és néha még filmeket is néztem, sőt egyszer még egy feliratos francia filmet is
A virtuális billentyűzet is nagyon pontos, álló módban is kényelmes gépelni, nagyon ritkán ütök mellé... Ezek után én úgy vagyok vele, hogy tökéletesen megfelel az iPhone mérete, de persze azt sem bánom ha növelnék kicsit (ha a felbontás és a képarány marad), de nekem ez nem szempont. Csak túl nagyra ne növeljék, mert van egy nagyon bevált övre tűzhető tépőzáras tartótokom, amit még évekkel ezelőtt vettem a HTC heromhoz, és nagyon szeretem, abba férjen bele
, na meg az öltöny belső zsebébe...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Gamer Egér RGB!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A virtuális billentyűzet is nagyon pontos, álló módban is kényelmes gépelni, nagyon ritkán ütök mellé... Ezek után én úgy vagyok vele, hogy tökéletesen megfelel az iPhone mérete, de persze azt sem bánom ha növelnék kicsit (ha a felbontás és a képarány marad), de nekem ez nem szempont. Csak túl nagyra ne növeljék, mert van egy nagyon bevált övre tűzhető tépőzáras tartótokom, amit még évekkel ezelőtt vettem a HTC heromhoz, és nagyon szeretem, abba férjen bele