- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#65675776 #22 üzenetére
Nézőpont kérdése.A rezgéseket szépen elnyeli viszont az tény,hogy "csak" 3 vinyóhoz elegendő szettet adtak csak és lehet más embernek ennél több kéne.Persze az NZXT Vulcan gyorcsatis csavarmentes rögzítésével nem veszi fel a versenyt,de remélhetőleg az árával tudja ellensúlyozni a hiányosságait.Ha meg drágán adják akkor egyértelműen bukó.
-
Milka 78
nagyúr
De.Úgy hívják RS9.Itt van egy szétbombázva előttem és az a sanda gyanúm,hogy a belső méretei teljesen egyformák ezzel az X-essel.A külső méretek a sok műanyag feltét miatt növekedtek meg(szép nagy tető a ventik számára és masszív első rész),mert ugyan annyi 5.25-ös bővítője van és ugyan úgy 295mm-es vga-k férnek el benne,bár az visszalépés,hogy 190mm széles az RS9-es 200mm-ével szemben.
D.Orion:Addig örülj amíg nem hallod a gyári ventiket
Még leszabályozva is hallottam őket,majd meguntam és el is adtam a házból.Különben nem rossz házak ezek és a 0.6 os anyag ellenére is masszívak,nem rezonálnak,de nem annyiért amennyiért most vesztegetik őket.Most egy RS9 16-18 között megy ami nem éppen kedvező ár.Viszont én még 14-ért vettem ami azért kellemes volt.Egy szó mint száz,nem egy Coolermaster vagy NZXT szint,de bőven használható kategória.
Ui:Viszont ez az X-es elég giccsesre sikeredett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged