- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
yakuza.tora #31 üzenetére
pont ez jutott eszembe...
-
Találtgyerek
veterán
A Black még elmegy,de a Devil Red borzalmas.
-
Misi 007
őstag
Már megörültem hogy végre megjöttek az "Aluminum Silver Label" házak de még mindig coming soon cirka 1,5 éve.
-
XuChi
addikt
Ezek eszméletlen rondák.
-
Regirck
senior tag
X-Faktor háza
-
yakuza.tora
addikt
A piros ventikkel és belső enteriőrrel megáldott példány nem kicsit bazári!
-
jocek91
aktív tag
X-faktoros ház nesze nektek
-
nuke7
veterán
ezek jól néznek ki, habár a sok rács miatt macera lesz a takarítás...
-
nicu71
addikt
válasz
FireKeeper #24 üzenetére
én már láttam szolid thermaltake házat,teljesen rendbe volt,és egyáltalán nem ronda,de legalább olcsó/10 kiló körül...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#65675776 #22 üzenetére
Nézőpont kérdése.A rezgéseket szépen elnyeli viszont az tény,hogy "csak" 3 vinyóhoz elegendő szettet adtak csak és lehet más embernek ennél több kéne.Persze az NZXT Vulcan gyorcsatis csavarmentes rögzítésével nem veszi fel a versenyt,de remélhetőleg az árával tudja ellensúlyozni a hiányosságait.Ha meg drágán adják akkor egyértelműen bukó.
-
FireKeeper
nagyúr
most őszintén, Aerocool, Thermaltake tud egyáltalán nem csicsás, nem gamer házakat gyártani?
-
törölt tag
az ilyen gépeknél az ár helyére annyit elég lenne írni hogy hány pálcás. ez mondjuk másfél
-
echterion
nagyúr
Kissé giccsesnek tűnnek, de a gamer tetszik ennek ellenére. Lassan ideje lenne frissítenem a házamat, már kezdem kicsit unni.
-
hunmyke
aktív tag
Kicsit X faktoros lett
-
Milka 78
nagyúr
De.Úgy hívják RS9.Itt van egy szétbombázva előttem és az a sanda gyanúm,hogy a belső méretei teljesen egyformák ezzel az X-essel.A külső méretek a sok műanyag feltét miatt növekedtek meg(szép nagy tető a ventik számára és masszív első rész),mert ugyan annyi 5.25-ös bővítője van és ugyan úgy 295mm-es vga-k férnek el benne,bár az visszalépés,hogy 190mm széles az RS9-es 200mm-ével szemben.
D.Orion:Addig örülj amíg nem hallod a gyári ventiket
Még leszabályozva is hallottam őket,majd meguntam és el is adtam a házból.Különben nem rossz házak ezek és a 0.6 os anyag ellenére is masszívak,nem rezonálnak,de nem annyiért amennyiért most vesztegetik őket.Most egy RS9 16-18 között megy ami nem éppen kedvező ár.Viszont én még 14-ért vettem ami azért kellemes volt.Egy szó mint száz,nem egy Coolermaster vagy NZXT szint,de bőven használható kategória.
Ui:Viszont ez az X-es elég giccsesre sikeredett
-
D.Orion
veterán
Először nem értettem, hogy miért csak 1db ventilátor jár hozzá(weboldalon, csak egy van benne), aztán megláttam az 56Euro-s árat a cikk végén. Így már valamelyest érthető(ilyen csilli-villi kinézet mellett), hogy miért nem raktak bele több ventilátort gyárilag. Egyébként alulra is rakható egy 14cm-es. A 0.6-os lemez nem nyűgözött le túlságosan, hogy finoman fogalmazzak. Kinézetre csak annyit tudok mondani, hogy ez tényleg egy igazi gamer ház.
Ebben nem csak a beltartalom lehet brutális, hanem a külső is az.
-
Silentfrog
veterán
Már csak a szaloncukor és a csillagszoró hiányzik rola.
-
gyiku
nagyúr
hatul-felul 2-2 venti ok, de nem letezik ez a felepites nem csilivili kivitelben?
-
sing1ep1ayer
őstag
Sosem tetszettek az Aerocool házai és most sem változott a véleményem. Wannabegamer giccsparádé, fröccsöntött műanyagból, arany áron.
-
Day 'n' Nite
tag
Utóbbi néhány hsz-el egyetértek. Mostanában egyre ritkábak a jól kinéző házak, mármint ebben a "gémer" kategóriában. Onnantól hogy ilyennek titulálnak egyet, ocsmányabbnál ocsmányabb eredmények születnek.
-
Recon666
Közösségépítő
Nagyon Transformers Gamers ház, amúgy nagyon csúnya szegény.
-
X Factor
addikt
Ronda, giccses és még drága is.
-
Ringman
félisten
a házak kinézetéért valami randomgenerátor felel?
-
czanga
őstag
Olyan ez mint valami xfaktor edition.
Sajnos ez semmiképp sem jó tulajdonság.
-
Black Dragon
addikt
Nekem nem tetszik, szerintem túl giccses...
-
cannibal
senior tag
166 euró? Még jó, hogy lehet kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged