- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Viszont ez egyelőre nem PC, hanem Androidos gép, így az, hogy erősebb, vagy gyengébb mindössze annyit fog jelenteni, hogy egy adott program fut avagy nem fut, (illetve a köztes megoldás, amikor laggol, mint állat) és szerintem nem lesz lehetőség olyan szintű beállításokra, mint PC-n.
-
HuMarc
veterán
Ja, csesszenek ki az OUYA készítőivel, nehogy egy feltörekvő cég az Android segítségével legyen már sikeres. Ha tényleg lesz Nexus-konzol, mindenki azt fog venni, mert OUYA-t eddig is csak az vett, aki járatosabb a számteches körökben, aki nem, ez még csak nem is hallott róla.
-
ZS3NI
őstag
Várható volt, hogy a google is kipróbálja magát az "okosórák" piacán. Csak legyen megfelelően árazva.
Bár a szememben az óra az akkoris egy státusszimbólum és lehet hogy kicsit furán néznék a tárgyalópartneremre ha éppen az óráját nyomogatná mint Micheal Knight. -
Beleznai
csendes tag
bár jönnének már
-
leslie_smith
aktív tag
Az óra érdekes
Addig jegelve a SmartWatch -
davta
csendes tag
Én egy 6. generációs iPod nanot használok órának. (Természetesen óraszíjjal.) Számomra tökéletes. De ha a Google dobna ki egy okosórát ami tökéletesen összekapcsolódna a droidod telóval, na arra vevő lennék. Jólenne a Nexusomhoz
-
Ádám16
addikt
a Sony új órája is nagyon bejön, remélem, alkot valami elegáns, és hasznos funkciókkal ellátott órát a Google.
Egyébként szerintetek idén új Nexus telefon nem lesz már? S4-One nexus kiadásával kell beérjük? -
vimes
senior tag
Konzol lesz a legérdekesebb szerintem, főleg ha ARM processzor kerül bele, nem x86...
-
Traianus
tag
Ezek a fantáziadús találgatások... Sok értelmük van... Tippeljünk az okosórára mert úgyis most ez felkapott téma, tippeljünk a konzolra, mert ez is az (persze valódi, ezekre utaló jel nincs, de ugye ez mióta jelent gondot), és tippeljünk egy életképtelen termék utódjára. Bravó.
-
hallerlaller
addikt
Ebből a divatból szerintem kimaradok, alapból nem hordok karórát.
-
szponzor
senior tag
Hoznának ki inkább egy új Nexus 7-et (esetleg 8-at 8"-lal), mint hogy ilyen dolgokra pazarolják az időt. A Nexus Q és a játékkonzol helyett is ott vannak a 60$-os kínai USB-stick miniPC-k, árban meg úgysem tud ez alá menni a Google.
-
Matada2.3
veterán
Megérkezett az óradivat
iWatch Smart Watch (2) Google Watch és a régi Motoactv jó lesz jó lesz
-
törölt tag
Nekem ez csak akkor, ha "sajàt" droid fut rajta, és nem kell a telefon a zsebbe. Nem kell nagyo okosnak lennie, zene, telefonàlàs, üzenetek/emilek fogadàsa. Aztàn ha vàlaszolni is akarok, nyilvàn nem ezen fogom bepötyögni (sosem diktàlnék a karòràmba...). De amìg kell a telefon is hozzà... hàààààt...
-
razzorr
őstag
Inkább maradok az analóg óránál. Persze, majd este ezt is tölthetem, ha meg napközben cserbenhagy, jó lesz karkötőnek. Baromság az egész, szvsz.
-
S-eye
senior tag
Én egy Nexus Q méretű játékkonzolt tudnék elképzelni, a mostani csúcstelók hardverével, és persze Jelly Bean-nel rajta. Mehetne ez is 100 dolláros áron, és az Ouya-t rögtön le is mosná. És a média lejátszás is megoldva.
-
bagkri01
őstag
Az óra bejön, kíváncsi vagyok milyen funkciókkal látja majd el a google.
-
jacis
nagyúr
Az óra kelleni fog. Persze akkor ha addig nem veszem meg a smartwatch 2-öt
-
Mateosz
aktív tag
Kíváncsi vagyok..
-
-
kcsa
veterán
A Nexus Q-val mi volt a gond? Úgy nézem ebből kimaradtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- XPEnology
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest