- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
fordfairlane #25 üzenetére
Én a hibrid megoldások híve vagyok, a teljes passzív hűtés szerintem mindig valamilyen kompromisszummal jár.
A korábban írt megoldást azért szerettem, mert a tápom szuperhalk volt, a hátsó ventilátor szabályzása meg rá volt kötve a cpu hőmérsékletre. 2D-ben, böngészés, filmnézés alatt az alacsony fogyasztás miatt a táp szinte néma volt, a hátsó 12 centis meg épphogy csak pörgött, 1 méterről már nem lehetett hallani hogy megy-e a gép. Ha meg játszottam vagy cpu igényes programot futtattam akkor felpörgött a hátsó és a nagyobb fogyasztás miatt begyorsuló tápventivel együtt kifújta a házból a felgyülemlő meleget.
Manapság már nem olyan fontos szempont a paszívság, mivel vvannak tápok amik alacsony terhelés alatt leállítják a szellőztetést és a vga-k energiagazdálkodása és ventilátorszabályzása is fejlődött, valamint barátságosabb árcédulával kapni jó kialakítású házakat is.
Mindezek ellenére igenis számít hogy csak 1-2 vagy sokkal több ventilátor van a házban, már csak a légáramlás hangja és a rezonancia miatt is.
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #25 üzenetére
Viszont a hőtermelőn levő ventilátor sem ér sokat ha nem távozik el a levegő a házból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest