- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Szétkötöttem, majd levágtam blankolt részt, újrablankoltam és összekötöttem, de csak ugyanúgy szigetelőszalaggal...
Egyelőre jó.
Nincs eszközöm ehhez, meg szaktudásom se :s
Ki az aki vállal ilyesmit? És kb mennyibe kerülne?
Mennyi volna pl az oszlopról új kábel behúzása a szobába modemig?Így akkor 100% kizárhatnám, hogy nálam a hiba...
-
kory24
őstag
De így néz ki..
Ez annyira gáz?
A kábel a padláson keresztül jön be, oda nemvalószínű feltudok menni....
Valamint nem tudok szakszerű kötéseket csinálni, max csak szintén ilyen szigetelőszalagos kókányolást.....Az is lehet megoldás felmondom itt szerződést és megrendelem másik szolgáltatónál és kérem kössék be telefonkábelt újat az oszloptól a modemig?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Főképp dchard (téged ajánlottak), de persze más ötletét, segítségét is szívesen hallgatom.
ADSL nettel kapcsolatos problémám lenne.
Több éve van internet a lakásban.A kábel ugyanaz, csak modem lett cserélve, először mikor 10mbitre váltottunk egy dsl-360r-re.
A router tp link-542g volt.Utóbbi hetekben folyton megszakadt a net és 1-2perc és újracsatlakozott. Volt hogy napi 1-2x, de volt hogy pár óránként....
Gondoltam ősrégi a modem is, router is. Biztos valamelyik a hibás,
Előbb lecseréltem a modemet dlink dsl-321b-re (z1), de maradt a probléma.
Majd vettem egy TP link wr841n routert, de ígyis maradt a problémaA telefonkábel elég érdekes, minap vettem észre egy maszekolást benne, tessék kép róla:
Nemtudom lehe-e ez a hiba oka, hogy így van összekötve, bár akkor nem ment volna eddig se évekig....
Már ott tartok, hogy nincs ötletem, felhívom szolgáltatót, mert szerintem nem nálam van a hiba.
Vagy lehet mégis?
Valami ötlet, segítség mit tegyek?
Még olyat tanácsoltak, hogy ahol össze van szigetelőszalagozva, kössem szét és kössem össze újra (levágva oxidálódott részt), hátha az eloxidálódás miatt van a hiba, ezt ma délután tervezem megtenni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest