- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Mint kiderült a hálózatban is volt probléma, és a modem egyik értéke sem volt megfelelő (ADSL, és nem ADSL2+- os, így valami érték nem ment el 512-ig), így a sebesség sem volt meg aminek meg kellett volna lenni. Végül is egy 360R T1E-s modem lett és teljes vezeték csere a leágazástól a modemig.
Köszi a segítséget!
-
Mr-Pamacs
senior tag
A helyzet a következő: az új routerrel is szaggatja a netet. Most felhívom a szolgáltatót hogy vizsgálják ki, ha nem találnak semmit akkor modem csere lesz.
Ez jó lesz modemnek?
[link] -
Mr-Pamacs
senior tag
Nem új a modem, kb 2 éves. Amit még észrevettem hogy amikor megszakad akkor az összes led világít a routeren kb 3 mp-ig. A modemé pedig nem villog. Először rendelek egy routert, (úgyis elfér a lakásban, legalább tudunk majd nyársalás és bográcsozás közben netezni
). Aztán ha nem javul akkor jön egy új modem. Az ilyen használt cuccoknak nem vagyok a híve így inkább új lesz. Az ár sem nagyon számít mert le tudom írni ktg ként. Szóval inkább veszek drágábbat csak legyen normális, megbízható, hosszú élettartamú. Még így is a 360-ast ajánlod?
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ajánljatok pls valami normális modemet mert megőrjít hogy fél óránként megszakad...
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy szakadozik (router szerint van kapcsolat csak adatforgalom nincs) a netem kb 2 hónapja. Hívtam a T-online-t elvileg találtak egy hibát amit javítottak, de ugyan úgy szakadozik.
Egy D-link 321B modem és egy Tp-link WR941ND (v5) router van.Egy időben ha megszakadt a netem akkor a routerbe se tudtam belépni (vagy csak nagy nehezen, sokadik próbálkozásra). Ha újraindítottam a routert a felületén keresztül akkor helyrejött és bírta 2-3 órát. Mostanában már normálisan működik a router felülete a kapcsolat szakadásakor, és egy sima újracsatlakozás általában segít. De van hogy csak a két eszköz teljes áramtalanításával működnek normálisan.
Max 3 éves mind a kettő, gyári firmwarekkel. A routeren a legfrissebb fw van.Ki lehet valahogy zárni hogy melyik hibázik (anélkül hogy kikötném a routert a sorból)? Esetleg nem is nálam van a hiba hanem a hálózat rossz? '87 körül csinálták itt a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest