- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa72
újonc
Nem akarták adni a 20 megát csak sikerült elintéznem.Mert hogy nem fog menni nálam , de én úgy voltam vele,hogy ,ha, csak 16-18 mega a sebességem az is megfelel,mert még is jobb mint a 10. Amit kínáltak.És csak 500Ft az előfizetői díj különbség.Ez pusztán szerencse hogy stabil a vonal, már több mint egy napja megy
.Egyébként 1,5 Km a központ,a szerelő a házam előtt lévő karón 22megát mért.Szűrő nincs be építve, a házon belüli vezetékezés rendben van. A 321B-vel csak a hibás vivőket akartam kiszűrni hogy esetleg javuljon a vonal.
-
csacsa72
újonc
Köszönöm a választ.Akkor nem kísérletezek tovább. Azért berakok egy képet.Este 6 -után általában a Noise Margin Down leesik 3-4 közé, ilyenkor a Attainable Rate 18-19000 körül van, de az Actual Rate Down marad ezen a sebességen. Reggelre helyre áll és ezeket az értékeket mutatja , és nem szakad meg a vonal , aminek örülök,de azért aggasztó.
Üdv Csaba -
csacsa72
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a modemmel (dsl-321B) 20/1 VDSL vonalra is lehet csatlakozni ? Mert nekem nem sikerül.
Üdv Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest