- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Én routerben futtatok ad-block scriptet, de az ugye ki van iktatva, amikor a modemet állítgatom...
Jah, megjelent ma a végleges IE9, aki ragaszkodik hozzá, az Vista és Win7 alatt frissítsen rá, mert ahogy nézem (többek között pl.) beépítették az SVG támogatást is... Amúgy gyorsabb, tisztább, szárazabb érzést kelt...
http://windows.microsoft.com/hu-HU/internet-explorer/products/ie/home
-
dchard
veterán
Elkészült és letölthető az 1.3-mas verzió.
v.1.3 - (2011.03.06.)
- Ethernet-probléma javítása elkészült
- QLN térkép a webes felületen (Status --> DSL status menüpont alatt)
- Kibővült a nyitólap még több hasznos ADSL paraméterrel (SNR, Adásszint, Csillapítás)
- A BER teszthez beraktam a távközlési standard-et hogy legyen mihez viszonyítaniAz ötleteket, esetleges hibákat várom szeretettel.
Dchard
-
dchard
veterán
Örülök hogy működik. Az eremény is csak azt igazolja amit a cikkben írtam: az általános target margin sok felhasználónál aránytalanul magas, így hasznos sebesség veszik el.
A legfontosabb valóban az, hogy az én szoftveremmel mindenki beállíthatj a a vonalát stabilra úgy, hogy nem korlátozzák vissza 15megáról 5megára, mintha a problémáját bejelentené az ügyfélszolgálatokon.
Dchard
-
dchard
veterán
Told le 1 %-ra a target SNR margin-t és csinálj DMT képet illetve figyeld hogy stabil-e. Igazából tök mind1 h milyen kicsit margint állítasz be: amikor a modem eléri a portra engedélyezett maximumot (ami 15megás csomagnál olyan 18ezer valahányszáz kilobit) onnantól a többit úgyis tartaléknak fogja használni függetlenül attól, hogy mennyire kicsi target SNR margint állítasz be.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest