Hirdetés
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Egyelőre ebből az látszik, hogy nem az ADSL kapcsolat szakad meg, vagyis router vagy UTP kábelezési gond lehet, netán a hálókártya. MTU-t mindenképpen állítsd át 1492-re (akár router akár PC).
Hagyd így a modemet futni 3-4 napig (közben persze használhatod), és kérd le belőle ugyanezeket az adatokat 2-3 nap múlva, de közben NE indítsd újra vagy áramtalanítsd, hogy legyen több napnyi statkó.
Dchard
-
dchard
veterán
Ahogy elnézem az én szoftverem van a modemen.
A webbes felleten a STatus --> DSL status alatt a 4 grafikont és ugyanitt a lap alján az Info gomb kimenetét másold ki nekem, hogy meg tudjam nézni. Előtte NE indítsd újra vagy áramtalanítsd a modemet, mert a statisztikák elvesznek.
Egyébként nem úgy tűnik, mintha az ADSL-lel lenne gond.
Dchard
-
dchard
veterán
Ha nem 8MB RAM lenne benne, akkor belefért volna
Bár szerintem még ha benne is lenne: gynege ez a hardver ahhoz, hogy mondjuk routolást, vagy port forwardingot is rábízzunk, pedig PPPoE kapcsolat kezelése egyben ezt is jelenti. Ha valaknek egy gépe van, az beállíthatja az automatikus tárcsázást a windows-ban/linux-ban is, akinek meg több van, az beállítja ugyanezt a routerében.Dchard
-
dchard
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár szerintem még ha benne is lenne: gynege ez a hardver ahhoz, hogy mondjuk routolást, vagy port forwardingot is rábízzunk, pedig PPPoE kapcsolat kezelése egyben ezt is jelenti. Ha valaknek egy gépe van, az beállíthatja az automatikus tárcsázást a windows-ban/linux-ban is, akinek meg több van, az beállítja ugyanezt a routerében.