Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Egyelőre ebből az látszik, hogy nem az ADSL kapcsolat szakad meg, vagyis router vagy UTP kábelezési gond lehet, netán a hálókártya. MTU-t mindenképpen állítsd át 1492-re (akár router akár PC).
Hagyd így a modemet futni 3-4 napig (közben persze használhatod), és kérd le belőle ugyanezeket az adatokat 2-3 nap múlva, de közben NE indítsd újra vagy áramtalanítsd, hogy legyen több napnyi statkó.
Dchard
-
dchard
veterán
Ahogy elnézem az én szoftverem van a modemen.
A webbes felleten a STatus --> DSL status alatt a 4 grafikont és ugyanitt a lap alján az Info gomb kimenetét másold ki nekem, hogy meg tudjam nézni. Előtte NE indítsd újra vagy áramtalanítsd a modemet, mert a statisztikák elvesznek.
Egyébként nem úgy tűnik, mintha az ADSL-lel lenne gond.
Dchard
-
dchard
veterán
Ha nem 8MB RAM lenne benne, akkor belefért volna
Bár szerintem még ha benne is lenne: gynege ez a hardver ahhoz, hogy mondjuk routolást, vagy port forwardingot is rábízzunk, pedig PPPoE kapcsolat kezelése egyben ezt is jelenti. Ha valaknek egy gépe van, az beállíthatja az automatikus tárcsázást a windows-ban/linux-ban is, akinek meg több van, az beállítja ugyanezt a routerében.Dchard
-
dchard
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár szerintem még ha benne is lenne: gynege ez a hardver ahhoz, hogy mondjuk routolást, vagy port forwardingot is rábízzunk, pedig PPPoE kapcsolat kezelése egyben ezt is jelenti. Ha valaknek egy gépe van, az beállíthatja az automatikus tárcsázást a windows-ban/linux-ban is, akinek meg több van, az beállítja ugyanezt a routerében.