Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dchard
veterán
válasz
the_one
üzenetére
" A T-Com-os kötődobozba, a bejövő légkábelen is van egy ilyen csupasz acélszál, amely gondolom a védőföldelés szerepét tölti be."
Pontosan. Ezt az acélszálat a saját kábeledben lévővel, az árnyékolással és a nem használt érárakkal kell közösíteni a légkábel felüli végén, a másikon meg ugyanezeket földelni.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a javulás, feltétlen csinálj előtt-utána képeket.
Dchard
-
dchard
veterán
-
válasz
the_one
üzenetére
Szerintem mindegy melyiket használod, de a lényeg, hogy a nem használt érpárokat kösd össze egymással, és az árnyékolással is... Ja bocs, az itt nincs, csak az SFTP-ben!

De inkább várd meg dchard válaszát is, Ő a Szakértő, én csak kontár vagyok... Bár ezen rangom még nem kaptam meg hivatalos formában!

-
dchard
veterán
válasz
the_one
üzenetére
Ha a kábelből csak egy érpárat szeretnél használni, akkor az összes nem használt érpárat a földdel együtt közösíteni és földelni kell a kábel mindkét végén, így érhető el a maximális zajvédelmi hatás.
Ha a Dlink 360R T1E-re felrakod az általam írt szoftvert akkor SNR margin csökkentéssel (70% alá NE menj) további sebesség növekedés érhető el, ha még nem érted el a csomaghoz tartozó maximumot. Érdemes kipróbálni. Egyébként elég jó vonalad van.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest