Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dchard
veterán
válasz
the_one #1822 üzenetére
" A T-Com-os kötődobozba, a bejövő légkábelen is van egy ilyen csupasz acélszál, amely gondolom a védőföldelés szerepét tölti be."
Pontosan. Ezt az acélszálat a saját kábeledben lévővel, az árnyékolással és a nem használt érárakkal kell közösíteni a légkábel felüli végén, a másikon meg ugyanezeket földelni.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a javulás, feltétlen csinálj előtt-utána képeket.
Dchard
-
dchard
veterán
-
válasz
the_one #1819 üzenetére
Szerintem mindegy melyiket használod, de a lényeg, hogy a nem használt érpárokat kösd össze egymással, és az árnyékolással is... Ja bocs, az itt nincs, csak az SFTP-ben!
De inkább várd meg dchard válaszát is, Ő a Szakértő, én csak kontár vagyok... Bár ezen rangom még nem kaptam meg hivatalos formában!
-
dchard
veterán
válasz
the_one #1668 üzenetére
Ha a kábelből csak egy érpárat szeretnél használni, akkor az összes nem használt érpárat a földdel együtt közösíteni és földelni kell a kábel mindkét végén, így érhető el a maximális zajvédelmi hatás.
Ha a Dlink 360R T1E-re felrakod az általam írt szoftvert akkor SNR margin csökkentéssel (70% alá NE menj) további sebesség növekedés érhető el, ha még nem érted el a csomaghoz tartozó maximumot. Érdemes kipróbálni. Egyébként elég jó vonalad van.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.