- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugye nem gondoltad komolyan hogy 1-en hagytam ?????????????????
tegnap du óta végig 100-on volt, nem változtattam rajta, csak előtte amikor jeleztem is hogy megkerdült, és a sebesség nem stimmelt, ezért a te leírásod szerint vittem le 1-re: "Ha ... nem érjük el a maximális - az előfizetésünkhöz tartozó - sebességet, akkor ... haladjunk lefelé addig, amíg ... el nem érjük a maximális vonalsebességet" Persze lehet hogy restart is kellett volna lépésenként, de azt se tudtam miért 8950 csak a vonali sebességem a 12500 helyett, ami 1-es értékkel se nőtt volt meg. A cikkben nem szerepel hogy az nemis fog nőni ha SNR lockot kaptam..
Az SRA-ra ezt írod: "Mivel az SRA-t nem támogatják a hazai szolgáltatók, ezért azt érdemes kikapcsolni."
Ezt inkább úgy értelmezem hogy ami nem tiltott az szabad, legfeljebb nem fogja használni.
Olyan ez mint amikor a világ más országaiban volt már 4G mobilszolgáltatás, de nálunk még nem; akkor se az volt hogy tilos 4G telefont behozni. Ha az én készülékem tudja, de a szolgáltató nem használja az egy dolog, de bajnak nem baj ha tudja."A pHyreXmt egy Broadcom specifikus technológia, aminek a működéséhez az kell, hogy az előfizető modeme és a szolgáltató DSLAM berendezése is támogassa ezt a technológiát."
Dettó ugyanolyan okból mint az előbb, én bekapcsolnám. Hátha kapnak (kaptak) szoftverfrissítést a dslamok és azóta már tudják.DMT -vel még várok amíg összegyűjt egy kis adatot, mert mint írod "vonaldiagnosztika előtt soha ne áramtalanítsuk a modemet, mivel így a mérési eredmények elvesznek, és csak az a néhány percnyi adat lesz meg, ami a DSL modem bekapcsolásától keletkezik" ezért kérésedre elhalasztom a tesztet vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest