- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ez beszélőke és ügyintéző kérdése. Én már több ízben is meggyőztem erről ügyintézőt, de tény, hogy sok év rutinnal a hátam mögött simán önellentmondásra futtatom őket, és utána már nem visszakozhatnak

A legjobb érv szerintem az, hogy:
1. Eladták neked a 20/1-es csomagot.
2. Elérhető az a technológia (VDSL2), amivel ez a sebesség valóban nyújtható is.Itt ugye már nincs jelentősége a garantált sebességnek, ugyanis amin most szolgáltatnak neked, azon az idő nulla százalékában éri el az előfizetett sebességet a szolgáltatás, mivel ennek technológiai okai vannak. És mivel nálad rendelkezésre áll olyan technológia, amivel ezt át lehet vinni, így nem hivatkozhatnak arra, hogy mennyi a garantált, hiszen az pusztán az ő döntésük, hogy valamiért nem raknak át VDSL2-re. Az hogy a Telekom kitalálta, hogy IPTV-hez köti ezt, az a tényen nem változtat: rendelkeznek a megfelelő technológiával, csak nem akarnak átrakni, ez az ő egyéni szoc. problémájuk. (és az NMHH-t nem fogja érdekelni
).Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Segway Ninebot Max G3E
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest