Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
head1113
újonc
Mivel teljes bizonytalanság alakult ki itt D2-es hardware verzió ügyében vettem egy nagy levegőt és feltettem dchard v1.1-es firmware-ét a saját D2-es DSL-321B-mre (mivel van egy backup DSL-360R-em, bátrabb voltam). Mindent úgy csináltam ahogy dchard leírásában volt és minden úgy is történt ahogy az ott leírva volt, modem frissült, vártam egy 5 percet, aztán szépen be lehetett lépni rá a web-en. A leírásnak megfelelően felprogramoztam az ADSL-t újraindítottam és ment rögtön. Windows XP-vel csináltam, fix IP-t beállítva, router, firewall, és víruskergető nélkül és az egész előtt még kíváncsiságból megfrissítettem a modemet a német oldalon lévő 1.03-as firmware-el és erről update-eltem tovább a dchard féle v1.1-re. Most pedig tesztidőszak van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Háború Izraelben
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest