- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Értem én. Nálad probléma volt. Nierről anno spec hallottam (bár sosem játszottam vele), ahogy azt is, hogy nem csak AMD kártyáknál volt problémája. A Blender pedig tök jó meg minden de...
A konkrétumoknál alapvetően driver hibákra gondoltam, ha már driver hibáról beszélünk. Ami alapvetően mindig jelentkezik adott körülmények között (van ilyen AMD és nV esetén egyaránt). Nem arra, hogy a driver megy utána a nem megfelelően megírt/optimalizált programoknak, mert a készítőik nem mennek utána egy általuk generált problémának. -
Darmol
senior tag
Oké. Tegyük fel, hogy stabilabbak az nV driverek. (Nem azok, de mindegy.)
Ebben az esetben én arról kezdek el beszélni, hogy az erő kedvéért eszetlenül túlhúzott nV GPU-k hardveresen instabilak. És ez nem szubjektív vélemény, mint az ATI driver esetében (mert konkrétumokat sose mondott senki) hanem annyira objektív tény, hogy nem csak az internet hangos tőle már két hónapja, hanem maga az nV adta ki a frissítést az órajel visszavételére.
De toljad nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest