- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Nem trendi, pusztán felesleges, mert az emberek már nem pakolnak bele minden göncöt a házba, sokaknál max 2db ssd van, és jónapot. Van egy AeroCool S9 házam is retro játékokhoz épített konfigként, de nevetséges az a sok slot benne... Arról nem is beszélve, hogy egy mezei hdd-nek hangja van, egyszerre több szólama meg katarktikus élmény. Engem már az zavar, ha a gépemnek van bármiféle hangja, ami teljes csendben hallatszik. Hdd nélkül nincs zaj, rezonancia, tetű lassúság, kisebb házba is kényelmesen el lehet férni.
-
orion1025
őstag
Az offline mentésnek is van egy határa, egy ponton felül nálam már csak gyűjtögetés kategória. Világ életemben nem volt egyszerre kettőnél több háttértár egyik gépemben sem, mégis tökéletesen "eltengődtem" velük a "gyűjtögetős" korszakomban is. Sajnos sok esetben ezek a rekeszek csak koloncok, a mostani fő gépemből is egy rakás felesleget kidobáltam, köztük a HDD kereteket.
-
orion1025
őstag
És ki őrizget minden egyes filmet évezredekig? Ez a családomban is jó szokás, hogy öt HDD van a gépben, mert a Rózsi néni taj számát is meg kell őrizni az utókornak száz példányban, de a delete gomb nem ismerős senkinek. Ami fontos meg kellhet máskor az megy biztos helyre, pár apróság meg marad, én semmit nem őrizgetek. Az optikai meghajtó nélküli házak sem véletlenül tűntek el, mert én is lusta vagyok már a lemezért elmászni ha kell, szeretem más formában tárolni a motyóimat amiket gyorsan elérhetek.
-
orion1025
őstag
Örülök neki, hogy egyeseknek ilyen problémái vannak. Elképzelni sem tudom mit lehet tárolni ilyen mennyiségben. Nekem a tíz konzolom, három asztalim, két notim sem éri el együtt az egy terrát.... Ami fontos az megy a felhőbe meg lemezre, de elképzelésem sincs mit lehet gyűjtögetni ilyen mennyiségben a szokásos warezolt filmeken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged