- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Multiplayerhez most már érdemesebb megvárni a 3. részét és csak azt megvenni, a többség azon lesz és nem kellenek a korábbi részek hozzá.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szupermacs #12 üzenetére
Minden ingyenes lett már az SC2ben, mikrotranzakciók nélkül, kivéve az 1v1 laddert és a single playert, de pl custom gamek között megtalálni a Brood War átiratát ha olyan élmény kell.
2v2 - 4v4 ladder is játszható ingyen. de 1v1et is lehet barát/gép ellen vagy unranked módban játszani akármelyik fajjal akármelyik pályán akármelyik régióban (koreát nem ajánlom).
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Nem láttad az előző hírt a témában a LotV CGI intro videoval?
Starter editionnel a teljes multiplayer elérhető ingyen, az 1v1 ranked ladder kivételével. Megy minden custom és csapat game.
-
Z10N
veterán
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Igazad van. Lenne penz boven. Viszont ezt csak egy kis izelitonek szantak.
-
AAAgold
senior tag
válasz
szupermacs #5 üzenetére
engem is meglepett kicsit, valami látványos cgi-re számítottam - bár én nem mozgok annyira a blizzard világban trailer ügyileg
-
Z10N
veterán
válasz
szupermacs #1 üzenetére
Csodalkoztam, hogy senki sem szolt hozza ket napig. Erre az elso az, hogy milyen "hányás"
Ez egy megszokott mozgokepes animacio volt, mint oly sok masnal. Nem tudom mit vartal. Szerintem jo lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest