Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Bezony, itt vannak screenek az én Skyrimemből, van rajta vagy 30-40 graf mod. Mai napig leköt, varázslatos. És bizony kell neki erő, vramből 2-3gb között eszik a húzosabb részeknél és anno a 7950-et is rendesen meg kellett rángatnom, hogy meglegyen a kellő fps.
-
PrometheusX
aktív tag
Szintén ugyanilyen konfigom van nekem is (csak i5-4570, és GTX 760
) Remélem nem lesz gond semjmivel sem, ha megint elhúzták a kiadást (3-4. alkalomra)!Kíváncsi vagyok amúgy hogy az 576-os előrendeléseknél mekkora sor fog állni a debreceni Fórumban.
Remélem még aznap áttudom venni (ha tényleg kijön most). 
-
Szergei
tag
Én előrendeltem pc-re, és bízom a Rockstar-osokban, hogy valóban meglesz mindenkinek a fix. 60 fps, high beállításokon a hivatalosan ajánlott, illetve annál jobb konfiguráción legalább.
Nem hinném,hogy bármilyen komolyabb bug lesz benne megjelenéskor, 10 nap múlva.
De lehet, hogy túlzottan optimista vagyok [link]?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parampa
aktív tag
i3 Haswell + GTX 750 elég lesz a 720p/medium részletességhez?
720p Medium ?? Ne viccelj , az a PS3/xbx360 (20-30FPS) GTA5 alfa version szintje volt.
PS40/Xbone 1080p Medium-High 25-30 FPS-t 100% hozza az i3 Haswell + GTX 750 kombód.
Felháborodott Console users a megbukott PC -t ellehetetlenítö petíciójuk után. Nice try.

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Akkor türelmes lehetsz, mert az még odébb lesz.
-
Chapel
addikt
30fps vs. 60fps
Nyílván nem mindenkit hoz lázba a dolog, én spec azon lettem volna kiakadva, ha korlátozzák 30-ra.Akkor jelen állás szerint ha igazán maxon akarjuk látni, akkor nem kell más mint = 4k+60fps

Na persze az elmaradhatatlan pc-s graf moddokat még nem is említettük, feltételezem (remélem) ezt a részt is megdolgozzák majd a modderek. Nem mintha kéne, nagyon szép, de majd idővel jól jön. Mai napig tolom a IV-et moddolva, bármikor leköt.btw 1,5 év telt el az első körös kiadás óta; jövőre szerintem már a 6. részről fognak szállongani a hírek...na persze nem pc-re
-
Z10N
veterán
Amugy az x360 verziot nagyon jol optimalizaltak, ki is emeltek anno egy cikkben. Persze a vas kepessegeihez kepest. A PS4 es XO valtozat pedig GCN-re van optimalizalva (ugye a ps4-ben 270 [265 szinten] az XO-ban pedig 260 [250x szinten] kaliberu "igp" van).
-
sagem
addikt
válasz
Psychopeti
üzenetére
Hááát, szerintem Steames akció legkorábban egy év múlva lesz rá, bolond lennének idő előtt levágni az aranytojást tojó tyúkot

-
Psychopeti
senior tag
Még egy GTA játékot se vettem meg Pc-re. Nah jó PSP-re megvettem

De egyre jobban tetszik nekem is, és ha lesz belőle egy jó kis akció A Steam-en akkor én lecsapok rá
Addig is javíthatják a hibákat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagem
addikt
Én a magam részéről megvárom a megjelenést, s az első tapasztalatokat, ha minden ok, akkor benevezek, ha nem, akkor inkább kivárok, hátha lesz javulás. Plusz nálam az is szempont, hogy támogatja e a játék az ultrawide felbontást, persze ez is összefügg a gépigénnyel, mert ha fullHD-n is rengeteget eszik majd, akkor tök8
Az online része kevésbé érdekel, így az elővásárlási ajándékok sem igazán motiválnak 
-
Logen88
aktív tag
Nem ez lett a leghangulatosabb GTA V trailer, de ez lényegtelen, végre a PC-s játékosok is tolhatják, ha csak nem halasztják el a megjelenést, újra.
-
Viper26
nagyúr
Remélhetőleg a 2500K elég lesz ide még.

-
sid.:Rc211v
őstag
Ezek a pc konfigok amik megvannak adva nekem enyhén barátinak tűnnek. Meg hogy gondolják: egy 7870-en full hd-ba maxon 60fps? Vagy csak 720p-be szűrők nélkül 30-40. Mert én az előbbit ajánlanám magamnak.
Kíváncsi vagyok rá. Haver ps4-én is akadt a játék elég rendesen, a városba bár igaz, hogy azért mert túlmelegedett a gép. -
wjbhbdux
veterán
-
válasz
petymeg2033
üzenetére
Vicces, hogy szinte centire ez a konfigom (ajánlott), tekintettel voltak rám a szentek.

-
AxBattler
félisten
válasz
petymeg2033
üzenetére
Huhh, akkor lehet, hogy kezdem lesni az i5-öket aprón...

-
PuMbA
titán
válasz
petymeg2033
üzenetére
Érdekes, hogy egyáltalán nem említenek meg HT-s vagy AMD-féle modulos "kamu" 4 magos processzorokat
Így elég kérdéses, hogy egy egyébként 2 magos i3-on vagy egy 2 magos (4 modulos) AMD APU-n menni fog-e
Ráadásul ezt a feltevést erősíti meg az ajánlottnál a 4 magos (8 modulos) AMD CPU és a valós 4 magos Intel egy szintre vétele 
-
Z10N
veterán
2013.09.17. volt az az ev vege
Tisztan emlekszem, meg szep nyarias ido volt es csodalkoztam milyen jol fut X360-n. PS4-n mar kevesett jatszottam vele, csak kiprobaltam. PC-n kivancsi leszek az ajanlott gepigenyhez 
-
petymeg2033
tag
Minimum Specs
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GBRecommended Specs
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB -
AxBattler
félisten
Nem vagyok egy GTA-fan, egyiket sem toltam, de ez egyre jobban tetszik, főleg az online móka.
PC-s konfig-igényről volt már valami infó?
i3 Haswell + GTX 750 elég lesz a 720p/medium részletességhez? -
Nem tudom, hogy mit rugóznak ezen a 60 FPS dolgon, bár valamivel el kell adni, ha már ennyit késett..
-
Norb€€€
aktív tag
Hát ez valami igen pocsék zeneválasztás, az eddigi trailerek mind rohadt hangulatosak voltak, ez meg olyan semmilyen. Szép a 60 FPS, de azért látszik, hogy nekik sem olyan könnyű harmadjára promózni ugyan azt a terméket.
-
T.G.B
tag
Remélhetőleg fog ilyen jól futni az ajánlott konfigon, maxon FHD- ban

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem még aznap áttudom venni (ha tényleg kijön most).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)