- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Badman 4ever #12 üzenetére
Meg kell majd nézni élőben a kijelzőket. Isten ments, hogy rábeszéljek valakit. Nem tudom ezt jobban kifejezni mint, hogy könnyebb érzés a szememnek ha nincs kis kijelzőre sok pixel összesűrítve.
Filmezéshez akár még jobb is lehet, ezt viszont egyénileg érdemes kitapasztalni. Bár ugye ez a képarány pont filmezéshez nem kimondottan előnyös
-
törölt tag
Nekem nem is az arány lenne baj, csak valami értelmes panel technika lenne pl: IPS 1600 x 900 @20-22"
.
De várósak ezek a jövevények is, csak sajnos Eizo áron lesznek. Pedig 3x 1200 x 1600 (elforgatva) nagyon komoly ám
Badman 4ever: Szerintem meg inkább sok. Én munkára használom és jobban bejön amikor nem olyan tűéles hatású, kicsit megerőltető nekem azt nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged