- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
tegnap volt hatodika, mi lett az újdonság?semmi, ránéztem a címlapra
-
GhanBuri Ghan
őstag
Hoppá. Mégiscsak lesz offline navigáció.
(szorongat az Apple?)
-
tome0001
senior tag
Szisztok. Meg tudná valaki mondani, hogy ha gépen a Google maps által megtervezek egy 5 érintési ponttal rendelkező útitervet, akkor azt hogy tudom az android maps-ban betölteni a link segítségével? Köszi
-
jacis
nagyúr
Vàrom nagyon.
-
mate317
tag
Amúgy melyik offline navi a legjobb szeritnetek? Igo nem tetszett, de működött, a Wisepilot egyszerűen nem akar navigálni. Még valami? Nokia király ebből a szempontból.
-
sagit
veterán
remélem az újítások használhatóak lesznek nálunk is
-
Polllen
félisten
Most nem azért, de online tartalmak "értékesítésével" keresi a pénzt. Mi ráció lenne abba, ha teljesen ingyenesen offline lenne? (én is örülnék neki, csak nem látom mögötte az ő üzleti érdeküket, anélkül meg nuku)
Meg amúgy nem kellene megvárni, hogy valóban mi lesz?
-
törölt tag
válasz
sanyi.flat #13 üzenetére
Ekkora lépésekeben egy Köln-Békéscsaba/Pécs utat az alternatívákat is figyelembe véve mennyi lépésben lehet leszedni?
-
válasz
sanyi.flat #13 üzenetére
Tök jó, poi adatbázist is menti? Neeeem
Kereshető utána? Neeeeem. Kitörölhetem vele offline módban? Igeeeen -
vicze
félisten
válasz
sanyi.flat #13 üzenetére
Olvasd el, amit te írtál és sheratan mit írt és most gondold végig hogy szerinted ő nem tudja ezt?
A 10*16km-es négyzet meg mocsok kevés navigációhoz külföldön, és hát arra kéne nagyon, ezért kell leginkább offline navi.
-
andris1602
aktív tag
vicces ahogy szivatják egymást
-
Maxentius
addikt
Jó lenne normál offline navit fejleszteni belőle, sokan csak ezért használnak külső navit, vagy programot (Sygic, Navigon, Wisepilot, "hárombetűs", stb.).
-
oO7
őstag
most igazábol a caching az részletkérdés... nade a Latitude az pont, hogy egy - kivételesen - hasznos és kiemelkedőnek mondható helyfüggő szolgáltatás volt... és ahelyett, hogy arra építkeznének és valami egyedivel rukkolnának elő, hogy esetleg legyen egy terület ahol a Google+ lenyomhatja a Facebookot, inkább lelövik azt is? nóóóómális? komolyan idióták vezetik a google-t vagy dobókockával dobják ki, hogy mi legyen a következő lépés?(#6) Bici: akkor bocsánat, szövegértésből megbuktam, pedig többször is átolvastam egyre jobban felháborodva ezen a hülyének tűnő lépésen... meg nekem a "helyfüggő szolgáltatás" nem egyenlő a "térképszolgáltatással" AMIJÉT a Google-nek az Apple nyugdíjazni fog...
-
GALARDO
addikt
Muszáj neki.
-
törölt tag
+1
inkább a normálisan megoldott offline szolgáltatásra gyúrnának, hogy meg lehessen adni, hogy a térkép melyik részét mentse le előre, és frissítse mondjuk wifiről. amióta vektorgrafikus az egész, elvileg nem is foglalna túl sokat. de neeeeeeeeeeeem, legyen 3D, mert az kell, mint falat kenyér az éhezőnek! -
oO7
őstag
"vagyis minden bizonnyal a 3D térképszolgáltatás bemutatása lesz a központi téma" [...] "mellyel együtt a keresőóriás helyfüggő szolgáltatásai nyugdíjazásra kerülhetnek"
hát gratulálok nekik... mondanám, hogy egyet előre kettőt hátra... de amennyi értelme ezeknek a 3D térképeknek van, inkább úgy fogalmaznék, hogy egyet hátra, kettőt hátra...
-
defymoto
senior tag
Elég jónak tűnik
-
RaveForce
veterán
remélem belerakják minél elött a wp7es gmaps-be is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest