- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Ha lenne egy AMD-s, vagy NVIDIA-s hír, én alapból tiltanám a hozzászólásokat.
-
westlake
félisten
Ez sem igaz éppen. Egy kártya, amit valóban "számolgatásra" találtak ki (Tesla, GRID, FirePro) azokon a játékok nagyrésze el sem indulna. De ha el is indulna, akkor sem lenne értelme összehasonlítani a high-end desktop kártyákkal, mert jóval lassabban futnának rajtuk. A komolyabb kártyákon még kimenet sincs.
A TITAN igenis gamereknek szánt kártya. Néhány feature-rel, amit talán a játékok ki sem használnak. Az 1000$-t el kellett valahogy kérni érte. -
westlake
félisten
És mert szomorúak vagyunk a keresetünk miatt, a hozzászólások 80%-nak arról kell szólni, hogy felesleges, meg nevetséges termék? Ez nem mentség. Egyszerűen ilyen az alapfelfogás, és ez a baj.
Én azt sem értem példul, hogy egy-egy személynek milyen pluszt nyujt az, hogy rettentő konstruktívan leírja azt, hogy szerinte teljesen felesleges termék. Ennek nulla információtartalma van, főleg egy szakmai fórumon. Akkor már inkább olvasson egy könyvet (haha, ez csak vicc volt persze).
#69: Lehet valóban az a baj, hogy nem 16 éves vagyok már. Főleg nem olyan 16 éves, aki nem 15 éve volt annyi.
-
westlake
félisten
Egyszerűen szánalmas (mindenesetre engem jól szórakoztat), hogy még mindig sok-sok olyan ember van, akik egy egyszerű NVIDIA hírből AMD vs. NVIDIA háborút csinálnak. Adott egy kártya - egyelőre csak hírként -, amit teljesen rossz szemszögből közelít meg az ide irkálók 90%-a. Már ne haragudjatok, de kit érdekel, hogy megéri-e az árát? Kit érdekel, hogy mennyit fogyaszt? Kit érdekel, hogy egy Pagani Zonda megéri-e ez az árát? Kit érdekel, hogy egy gyémántgyűrű megéri-e az árát? Senkit. És miért nem? Azért, mert ezek nem azok a kategóriák, ahol a pénz számít. Van egy szó, amit mindig szem előtt kell tartani, amikor ilyen termékekről beszélünk: ez a presztizs! Ti, akik annyira hozzáértőek vagytok, szidjátok az NVIDIA-t, mert (megint) kiadnak egy felesleges kártyát, közben ők keresnek ezeken a kártyákon millió dollárokat. Már ne is haragudjatok, de akkor mégis ki a "hülye"?
Egy ilyen terméket szakmailag kell vizsgálni és szakmailag is kell róla eszmecserélni. Okosan, érvekkel.
Mondjuk mindig kimegy a fejemből, hogy a magyar ember egyik speciális képessége a sárdobálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest