- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
Motion_Blur #85 üzenetére
Így jártál,most mehetsz és vehetsz egy 2GPU-s NVidiát mert az már lesz olyan erős kártya mantle alatt
Most egy user hibáért nemkell leírni egy kártyát,örülj neki hogy az nvidiád jó,csak kitudja meddig
-
tixem
addikt
válasz
"Este ha játszani akartam (halkan), akkor a venti hangjától nem hallottam a játék hangjait"
öö, fejhallgató/fülhallgató? Nekem is volt ref AMD-m (5850), fűtött az is mint a disznó de a hangja engem sose zavart.
-
KAMELOT
titán
válasz
1. Én tuti ref kártyát nem veszek ha csak nem blokkot rakok rá.
2. Mielőtt veszünk valamit alaposan körbenézünk. Pont ez végett nem vettem refes 290/290X
3. Majd ha teljesen helyereáll az egész MANTLE + driver + hőfokok akkor okosabbak leszünk, hogy melyik is a jobb.
4. Nekem 7970 van eddig 1x sem fagyott be kivéve tuningnál amikor is nem bírta! (de ez csak prób volt)
5. Az, hogy neked befagyott valami más hiba lehetett. -
dergander
addikt
válasz
Motion_Blur #76 üzenetére
Nemis Referencia kártyát kell venni,egyszer volt nekem ilyen nvidiába és az is hangos volt. Van azért ittis ottis hangos kártyák.
Most milyen jól jártál pár 3D mark eredményed megugrott a BF4 és pár játék meg 3-4FPSel nagyobb persze majdnem duplapénzértAz a helyzet hogy akinek NV kártyája van,az most menti őket,pedig 2GPUs kártya 1 ellen aztán nagy dolog,ha 1GPUs nvidia halk,majd a 2GPUs nvidia hangos lesz
-
Radványi
aktív tag
válasz
Motion_Blur #76 üzenetére
Teljesen egyetertek a megallapitasaiddal most egy HD7970 Ghz Vapor-X em azt nem vartam, hogy halk lesz de, hogy ennyire hangos attol keszen vagyok. Ha lenne penzem (munkam) es a gyerek nem kerulne olyan sokba mar vettem volna NV kartyat mert MEGSUKETULOK a hangszigetelt hazammal egyutt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest