Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
nekem meg tetszenek
pont most gondolkozok noti vásárláson, csak azokank halovány a teljesítménye, és nekem igazából nem mobil eszköz kéne, hanem egy erősebb (desktop kategóriájú) gép, amit könnyen hordozhatok egyik helyről a másikra. ez meg arra pont megfelelne. lehet megfontolom... -
macilaci78
nagyúr
Mennyivel csinosabb lenne BT-os billlel, egérrel! Legalább extraként megcsinálhatták volna. Mondjuk a moncsi talpa, mint dokkoló, li-po akkuval...

-
törölt tag
nem tudom nekem azér tetszik, prociból sem kellene _nekem_ sokkal több, viszont praktikus és használható simán alap feladatokra, remélem azért a billt lehet majd kapni
-
Bordoi
őstag
Szerintem nem csúnya cuccok, mondjuk én az alumínium billentyűzetet próbálnám ki legszívesebben.

-
leviske
veterán
És milyen op.rendszer lesz telepítve?
Vagy azt a vevőre bízzák? Csak mert ha igen, akkor nem értem az árat... semmi olyan komponensét nem látom a gépnek, ami indokolná... Egy G45+HD8400 párost olcsóbban kihozok, még akkor is, ha a jó hűtést is figyelembe veszem. 
-
Az E5200 tudtommal DualCore és nem Core2.
-
Borgi
aktív tag
és micsoda vas van belül
akkor már jobban járnánk egy netbook-al
vagy egy nettoppal
azok jól néznek ki és mellé olyan monitort választunk amilyen tetszik.üdv,
Borgi -
luw2win
őstag
Ezek annyira rondák mint a VAIO-k szépek

-
]Phobos[
senior tag
Sztem is rondák...
-
shteer
titán
hmm... mire is hasonlít? nem jut eszembe

-
Morden24
nagyúr
Hát, nekem pont nem a "future" jön le, az az alsó lemez + a hátsó támaszték éppen, hogy kevésbé letisztultabb/átgondoltabb látványt nyújt (számomra), mint pölö egy Mac (félreértés ne legyen, azokat sem tartom a designing alfájának és omegájának, de azért nem csúf darabok, már ami az iMac-eket illeti; a MacPro-k sosem tetszettek).
Valahogy bumszli, esetlen, és főleg nem illik a VAIO névhez, mert a notijaik kinézetben és minőségben minimum elérik, de inkább elagyabugyálják az Apple gépeket is.
-
Neil Watts
veterán
Hello Kitty-s is van? (ultra-pink) YEAH!

-
Morden24
nagyúr
Amennyire bejönnek általában a VAIO notik, annyira fantáziátlan rusnyaságoknak tartom ezeket - nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 240GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks Enthoo Pro
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy azt a vevőre bízzák? Csak mert ha igen, akkor nem értem az árat... semmi olyan komponensét nem látom a gépnek, ami indokolná... Egy G45+HD8400 párost olcsóbban kihozok, még akkor is, ha a jó hűtést is figyelembe veszem.