Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dokesz007

aktív tag

válasz zedii #330 üzenetére

Poénos srác vagy te...
    Én mac-et arra vattem, h netezzek, torrentezzek,képeket rendezzek, pár filmet megnézzek és zenét halgassak eseténként a szobámban....DE ENNYI

Munkára van egy mobil workstation-öm és egy asztali mindkettő hp és mindkettő win7-tel..

Rossz duma, h 4-5 évig kiszolgál egy mac, miért a sima x86 nem?
    Az a HP lapos amin ma is dolgozom CATIA-Pro/E, ACAD márciusban lesz 5 éves, egy karc sincs rajta, tisztitva és karban van tartva, fejleszteni ezt nem lehet, mégis hibátlan...Még öt évesen is többet tud mint egy átlag iMac, pedíg nekem van már a legújabbról....Az asztali is megvan egy éve, akkor olyat raktam össze, h jóidejig kitartson, 3+2 év gari 40e plusszért, h kijönnek és kanyiba nem kerül...ha jól tudom a mac még ilyet nem nyújt....ha tévedek akkor sorry én sem tughatok mindent...

Tehát én is tudok úgy érvelni, h a mac szarra nem jó az én életemben, max drága hobbi kurvának...

• tob!as

tag

... ha pc hardvert cserélsz esetek többségében azért teszed, mert lett pénzed, hogy fejleszd a vasat, míg a mac esetében ezt erősen butad, vagy épp tízszer annyiért fogod tudni cserélni a hardvered....
    Átlag usernek vélem magam, az életben mérnöki pályát választottam, már az egyetemen megkezdhettem volna a szívást a mac-el, mert annó még ennyire se lett volna lehetőség Cad-et alkamazni, mint napjainkban a 3D-s támogatásról meg nem is beszélve, most pedig a munkámból adódóan szintén off a mac, mert értelmét nem látom annak, h van egy remek operációs rendszerem, de napi 10-12órát a winnel kell szórakoznom, mert az alkalmazott szoftvereknek nincs támogatottsága mac-re (pl a cad, vagy az outlookos baromság, amit a cég használ, office alkalmazások grouve stb), akkor nem sok értelme van az ox-nek nemde?

Nagy átlagról beszélsz, mégsem tartozol az átlag userek közé ezek szerint.
    Ha az Apple nem az átlag felhasználókra építene, hanem olyanokra mint te, akkor már rég halott lenne, nemde???
    Elmondom neked, hogy a magyar lakosság több mint fele azt sem tudja hogy mi az a processzor, meg vga, még is van PC-je => soha nem fog azért vasba fektetni, amiért te, hogy fejlessze. Egyszerűen csak 1-1.5 év alatt tönkrevágja a Tescoban vagy Auchanban megvett 80000 forintos PC-t. Ezzel nem tudsz mit csinálni, de az átlag user ilyen. Nem veszi figyelembe hogy ha tartós gépet akar, akkor inkább adjon ki érte többet (itt nem csak mac-re utalok).
    De inkább nem is vitatkozom, mert úgy látszik felesleges ....

• Xero

nagyúr

Maximálisan egyetértek!
    Cad-re az OS X alkalmatlan.
    Hiába kedvelem ezt a márkát a köreimben lévő gépész mérnököknek/tanoncoknak nem ezt javaslom.
    Részemről én is betonozhatom be a Win7-et a boot camp partícióba, mivel szeptembertől kezdek mellék vonalon egy mechatronikai mérnök msc-t, így tetszik-nem tetszik windowson kell dolgoznom. :)

Új hozzászólás Aktív témák