Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedii
aktív tag
"Egy mac, ha használod, lazán kiszolgál 4-5 évig az esetek többségében hibamentesen. Ugyanígy PC-n 4-5 év alatt annyi hardvert cserélsz ki, tutymálnak rád stb... hogy észre sem veszed, de kb már maced is lehetne."
teljesen hülyeség, amit írsz. nem tudom mit kell itt általánosítani, ennek semmi köze nincs az oprendszerhez, vagy épp a termékhez. ha a hardver beszarik az beszarik. de könyörgöm, a mac is ugyanúgy kínai gyárakból gördül le egyszóval az is ugyanolyan hardver elemekből áll, mint a pc. 7éve dolgozik lassan ugyan az a gép odahaza, nem cserélt benne senki semmit, megy és kiszolgálja szépen azokat, akik használják. ha pc hardvert cserélsz esetek többségében azért teszed, mert lett pénzed, hogy fejleszd a vasat, míg a mac esetében ezt erősen butad, vagy épp tízszer annyiért fogod tudni cserélni a hardvered..
"És most a gamerek ne jöjjenek a "nem lehet játszani a mac-en szöveggel", mert azt nem nekik találták ki. Az átlag user meg aki dolgozik vele, az mindent meg tud egy macen is csinálni."
Ezzel sem értek egyet. Átlag usernek vélem magam, az életben mérnöki pályát választottam, már az egyetemen megkezdhettem volna a szívást a mac-el, mert annó még ennyire se lett volna lehetőség Cad-et alkamazni, mint napjainkban a 3D-s támogatásról meg nem is beszélve, most pedig a munkámból adódóan szintén off a mac, mert értelmét nem látom annak, h van egy remek operációs rendszerem, de napi 10-12órát a winnel kell szórakoznom, mert az alkalmazott szoftvereknek nincs támogatottsága mac-re (pl a cad, vagy az outlookos baromság, amit a cég használ, office alkalmazások grouve stb), akkor nem sok értelme van az ox-nek nemde?szóval nem minősítem mit írsz, de jó lenne már, ha nem csak úgy a nagy átlagba bele vágni a jól hangzó sablon mondatokat, hanem kicsit átgondolni is azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest