Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
Az EQ után hirtelen nem is tudom hova tegyem.
A multipontot régóta vártam, a száras kialakítás miatt pedig valszeg kevésbé lesz hajlamos a fülből kiesésre (eddig nekem csak a Comply vagy a ‘fin’ néven futó szárnyak segítettek csak a korábbi BO-kat a fülben tartani)
Az üzemidőn csodálkozom, hogy csökkent, ami a nagyobb hangkeltő miatt még érthető, azonban, hogy a tok most miért tud ‘csak’ 16h-t, azaz 2,5x-es utántöltést, az fura (a korábbi E8 3. Gen esetében a füles max 7 órát, a tok további 28h-t tudott hozzátenni). Valszeg nincs igény a nagyobb tokra / több utántöltésre vagy csak a design oltárán áldozták fel.
Remélem a hangzáson nem változtatnak semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Száras kialakítású in-ear füles érkezik a B&O-tól, májusban piacra kerül a Beoplay EX.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest