- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem bejon ez a stilus amit ez a brand kepvisel. Ujrahasznositas, szetszedhetoseg.
Viszont, ha belegondolok mennyibe kerul es azert miket is kaphatnek mar nem tunik annyira vonzo vetelnek.
Az ujjlenyomat olvaso nagyon fent van. Szerintem tul magasan. Az akku sem valami combos de legalabb a kamerat lehet upgradelni ami jo. A kava a kijelzo alatt-felett is lehetne azert 2020-ban kisebb. A szoftverfrissitesekkel megint csak nem tudom hogy all a ceg. Rendesen jonnek ra vagy immel-ammal.
A masik meg amit sosem ertek meg, hogy ami ujrahasznositott anyagokbol keszul az miert nem olcso, hisz azt az anyagot nem kell ujra kibanyaszni, eloallitani. Vagy az olcsobb lenne, mint az ujrahasznositas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jogász topic
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest