Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #148 üzenetére
Végül is igazad van...eddig tanakodtam(mert azt hittem a mostani deszkába is bele megy majd a Kaveri) hogy majd lecseréljem-é a mostani rendszert GDDR5-re vagy ne,na most az AMD megkönnyítette a döntésem...
(legyen valami minimális jó is a rosszban
) De az egész azon múlik ha lesz "5"-ös verziós ram,úgy mennyibe kerül és mennyit hoz majd a DDR3-hoz képest(a mostani rendszerem ~85K-volt ha 45-50ért eltudom adni a mostani kompletten és az integrált rendszeres Kaveri sem megy 95K fölé akkor talán váltok). Gondolom ha lesz is GDDR5 az nem effektív 6Ghz(1500mhz) körül jár majd hanem ~4,5Ghz( ~1250Mhz vagy kevesebb).
-
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #146 üzenetére
Én ezen infók tükrében reménykedek nyári megjelenésben:
"Az alaplapgyártóktól megtudtuk, hogy hamarosan érkeznek az új alaplapok a tegnap megjelent Richland APU-hoz, melyeket az ismert specifikációk birtokában már úgy terveznek meg, hogy fogadja a Kaveri APU-t is."
"...valószínű, hogy a nyár folyamán több új alaplap is befut az AMD új foglalatával, így mindenképp ezeket érdemes választani esélyt adva a további frissítés lehetőségének."
-
Vartanus
őstag
Szerintetek kb mikorra várhatóak ezek az FM2+-os deszkák amikben már jó lesz a Kaveri is
(meg esetleg ha ultra mázlink van,én nagyoon bízok benne
akkor a Kaverit követő is,bár abban is bíztam hogy FM2-be belemegy majd a Kaveri és mégsem,de fő az optimizmus ugyebár
)
-
Vartanus
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #94 üzenetére
Honnan tudni ilyen pontosan hogy a GDDR5-ös verziót kaszálta az AMD? Akkor miért van BGA tokozású Kaveri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest