- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
úgy látszik te tényleg nagyon könnyen félreérted az embereket
ezt is rosszul értelmezted:
én is ugyanezt írtam de lehet félreérthető voltam, ha igen bocs
kiegészítettem a vastagon szedett részel, hogy könnyebben értelmezhesdkorábban amit félre értettél:
gondolom lett volna belőle 4gb -os vagy 8gb -os változat és a biosban beállíthattad volna mennyi legyen a rendszer mennyi a vga memória, mint ahogy a mostani trynitiknél van
te ugye ezt írtad:
"Itt már a teljes memória egyszerre rendszer- és VGA memória. Persze ettől függetlenül be lehet állítani a BIOS-ban, hogy mennyit foglalhat max. az IGP számára a rendszer."
írtam, hogy úgy ahogy a trynitiknél van
és a trynitinél most úgy van, hogy mondjuk használsz 8gb ddr3 as memóriát amiből a biosban beállíthatod mennyit használjon az igptehát amit te írtál ugyanaz
de mindjárt kötözködni fogsz megint egy 2 szavas válasszal
-
stratova
veterán
-
stratova
veterán
Jaja 2.5D stacking.
De AMD-nek elvileg ez sem új téma:
E6760 1 GB GDDR5-tel:Ugyanez SAPPHIRE IPC-FS1r2A75 lapon:
Haswell GT3e-vel:
-
Geffry
aktív tag
"De legalább a Trinity/Richland belemegy FM2+-ba is." - Tehát van visszafele kompatibilitás... Nem köteleznek teljes cserére, amennyiben mindenáron a legújabb kell, elég az egyik fő komponenst váltani. Ugyanígy, ahogy feljebb írtam, ha megvárja az istenadta hogy megjelenjenek az FM2+ lapok, de nem akar év végéig várni a Kaverire, ami lehet hogy amúgyis drága lesz, akkor ott a Richland amivel kihúz egy évet az árak stabilizálódásáig. Nemde?
Idővel majd összejön ez nekik. A Socket A után mi volt? S754; S939 majd végül az AM2 amivel eltalálták az irányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest