- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Azzal semmi bajom, hogy pixelhiba lehet egy monitoron. Nekem eddig egy kivételtől eltekintve mindegyiken volt valamilyen hiba. De azzal nem értek egyet, hogy a boltban nem engedik kipróbálni, de ha hibás, akkor nem cserélik. Kvázi zsákbamacskát veszel.
Ilyen feltételekkel normális ember nem vásárol.
Amennyire én ismerem, mene közben már nem nagyon szoktak tönkremenni. Vagyis ez a ritkább. Inkább már eleve ott van az a pötty, sor stb. rajta.
Szemezgettem már Acer monitorokkal is mert olcsóbbak mint a samuk. Meg dizájnra is egész jók, mint itt a cikkben szereplő is. Bár a T sorozatu Samsungok nagyon szépek most.
-
glutamin
őstag
A 3 nap az nem garancia. Az gyakorlatilag már a vásárláskor is hibás volt és hibás terméket nem vagy köteles elfogadni. Csak sok helyen arra játszanak, hogy sokan lusták lesznek visszavinni, esetleg észre sem veszik a hibát. Az a legjobb ha van lehetőség kipróbálni, de én az első visszavivésnél már megkövetelném a megnézés lehetőségét. (ezt eddig 3x kellett eljátszanom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest