Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
margithid #63 üzenetére
Most lehet én vagyok megint a hülye. Kicsit olvasgattam a dolog után, ugye ez a fejlesztői mód úgy jött elő, hogy többször rákoppintottam a build verzió számra. Mint ahogy a Android verzió számnál is lehet (olcsó játék...
). Ezzel most csak azt értem el, hogy az a fejlesztői funkció előjött vagy a frissítést is befolyásolja. Bocsi a hülye kérdésekért, most tanulom a rendszert.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #12 üzenetére
Persze, valahol sejtettem is, hogy ez a helyzet.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Az Android memóriakezelése sokat fejlődött, de még mindig fura számomra az iOS után. De addig nem érdekel, amíg megy flottul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android játékok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest