- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
margithid #63 üzenetére
Most lehet én vagyok megint a hülye. Kicsit olvasgattam a dolog után, ugye ez a fejlesztői mód úgy jött elő, hogy többször rákoppintottam a build verzió számra. Mint ahogy a Android verzió számnál is lehet (olcsó játék...
). Ezzel most csak azt értem el, hogy az a fejlesztői funkció előjött vagy a frissítést is befolyásolja. Bocsi a hülye kérdésekért, most tanulom a rendszert.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #12 üzenetére
Persze, valahol sejtettem is, hogy ez a helyzet.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Az Android memóriakezelése sokat fejlődött, de még mindig fura számomra az iOS után. De addig nem érdekel, amíg megy flottul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Family Link
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest