- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Igen, elég könnyű azt mondják.
De én akitől kérdeztem eddig mind azt írta, hogy nyugodtan lehet használni a Global developer romot, teljesen megbízható.
Egyébként bugok, hirtelen lefagyások bármikor előfordulhatnak, ez android
Nekem volt anno nexusom, ott is volt ilyesmi... -
Fejvadi
nagyúr
Nem ennyire egyszerű. Vannak ROM-ok, ami Stabil és van a fejlesztői. Bármilyent le lehet cserélni bármilyen másikra. Van a Kínai Stabil és a fejlesztői. Van a Global Stabil és Fejlesztői. Van a MIUIHU ebből is mindkettő. Van amelyek tartalmazzák a Magyar nyelvet és vannak amik nem. Pl. most már belekerült a Global fejlesztőibe is, de a Stabilba nem. A Kínaiakban, 2 Kíanai és Angol van. Van ami OTA frissül és van amit kézzel kell feltenni. Ezenkívül típustól függően AOSP, CM és sok más is.
-
Fejvadi
nagyúr
Igen arra. Pedig az összes almás haverom panaszkodik, ha sok dolog van a háttérben akkor nagyon nem szereti a YouTube-on nézett komplett filmeket, mert rendszeres bezárja filmnézés közben. A Chrome-t se nagyon szereti. Az a baj velük, hogy eddig Droidot használtak és megpróbálják az almát is úgy használni. Fél éve vették, de már mind árulja.
-
GoldhandRent
őstag
Felreertes ne essek:
Kezdem nagyon unni az androidod, DE
iOS-ben nem tetszik hogy kb semennyire sem szemelyre szabhato. Plusz ezt csak szifonon kapom meg, ami szerintem nem er annyit, amit elkernek erte. Ez dilemma. :/
Igy maradt a MIUI
Androidos viszonylatban eleg jo, plusz kusztomizalhato -
GoldhandRent
őstag
iOS-en hazon belul disputalnak, h eleg lesz 2giga ram(mostmar ugye 3), igy az appgyarosok is rakenyszerulnek, hogy optimalizaljanak. A rendszert meg ok irjak a sajat memoriajukra, amit megintcsak jol optimalizalnak. Androidnal adjak alajuk a lovat, amit ki is hasznalnak.
((Irtam mar egy valaszt, de nem kuldte el... Ez fele olyan jo lett, mint az elso, remelem azert atmegy a lenyeg))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest