Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest