- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
-
Perillustris
senior tag
válasz
erdey_a #3040 üzenetére
Még porszívóból is a lehető leghalkabbat vettem, a robotgép nem megy akár 30-40 percet (nálam), a mikróm is halk. Na, a páraelszívó süvít, az tény, de ott sem annyira a motorok, hanem a levegő, azzal meg szinte lehetetlen mit kezdeni.
Szóval én nagyon kedvelem a Philips csendjét.
-
Perillustris
senior tag
válasz
erdey_a #3026 üzenetére
40kg az elvi súyhatár. A mellette lévő mikrosütő évek óta hasonló konzolon van, pedig az sokkal nehezebb, mint az Philips gép.
Még nem állítottam be rendesen, de akkor az airfryer lábai alá is teszek majd kétoldalú ragasztócsíkokat.
De egyébként már így sincs semmi esély arra, hogy leessen, szóval nem a szentlélek tartja. -
Perillustris
senior tag
válasz
(ex)Cat #3011 üzenetére
Természetesen semmi köze az árnak a színéhez. Most éppen ebből van készlet náluk, én egy hónapja 45-ért vettem, amikor a fekete is ennyibe került.
Kifejezetten ajánlom a világos színt, ha illik a konyhába.
1 kg fagyasztott krumplit probléma nélkül bele lehet szórni, jól átsül (kétszer-háromszor megrázva).
Nem mellesleg szuper halk, sokkal halkabb, mint a Lidl XXL. -
Perillustris
senior tag
válasz
Godimodi #2909 üzenetére
Akkor fogyaszt kevesebbet, ha alacsonyabb hőfokot állítasz be. De ez nem csirkemell serpenyőben, ami 5-ös fokozaton is megsül, csak lassabban, legfeljebb nem pirul meg.
De krumplit nem fogsz tudni rendesen megsütni 100-120 fokon 180 helyett. Ez 1500W-os, kicsi is, én ezzel próbálkoznék. Rendeld meg online, lesz 14 napod kipróbálni (természetesen kaja nélkül teszteld)!
#2911fradi81 Elég primitív lenne, ha fix áramfelvétele lenne, csak le-fel kapcsolná a fűtőszálat, megmérem majd ezt is.
-
Perillustris
senior tag
válasz
erdey_a #2881 üzenetére
Unokatesómnak XXL-es Philips-e van, befér a Lidl/Aldi mirelit pizza és elmondása szerint jobb lesz, mint hagyományos sütőben.
#2853Czimby: lemértem a 6.2L-es Philips (XL) kosár méretét, méghozzá úgy, hogy az üstben hagytam a kosarat is: 6,4 liter víz fért bele csurig töltve, tehát nyilvánvalóan előbbi méretét adják meg. Az is tény, hogy 1 kg fagyasztott hasábburgonyát simán megemészt (sőt, bőven marad hely a kosárban), a nagyobb belső méret - gondolom - pl. grill csirkénél jön jól (az XXL-es ezt is elnyeli), vagy "emeletes" sütésnél.
-
Perillustris
senior tag
Nem mondom, hogy ez döntött, de a Philips oldalán eléggé félrevezető a kép a kijelzőről:
Az előre beállított programok közül a menü gomb többszöri érintésével kell választani. Tényleg nem tragédia, de mivel a Lidl 25 ezer forintos gépén ez is érintéssel választható, nem is gondoltam, hogy ezen nem így van (főleg a képet látva).
Egyébként nagyon tetszik, s nagyon örülök, hogy végül a fehéret hoztam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged