- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Gaben92 #6709 üzenetére
Mivel voltak gondjaid Xiaomi fronton? Hogy tudjam, mit ne vegyek. Nálunk a családban úgy 5-6 éve Xiaomi mánia van, a venti, porszívó, mobilok, termosz, fogkefe, macskakefe, hajkefe, órák, üvegmosó, air fryer, lámpák, power bankok, kábelek, amit el tudsz képzelni, mindenünk Xiaomi vagy Xiaomi ecosystem cucc és egyedül a Deerma nem vált be, az borzalmas. Eddig az a tapasztalat, hogy az esetek többségében pofaleszakadós, felső ligás minőséget adnak egy középszerű, vagy alsó kategóriás cucc áráért.
-
vacs
veterán
válasz
Gaben92 #6713 üzenetére
Ugyan az, csak a /70 fehér, a /96 fekete színű!
Nem igazán fog tudni egyszerre készíteni köretet+húst 2 főre már!
Mi először a húst szoktuk megsütni, utána a köretet és mikor már majdnem kész a köret, akkor az utolsó 2-3 percre a köret tetejére rátesszük a húst, így átmelegszik és minden friss lesz! -
jjeahh
nagyúr
válasz
Gaben92 #6706 üzenetére
Amerikában ha jól tudom a Cosori, Ninja a sláger, Európában a Xiaomi eléggé tarol. Amiért okos, azért még nem muszáj az okos ficsőröket is használni, az csak egy extra. Nekem ez van, egyelőre nincs gondom vele, de ha keveset szoktatok enni (a kissé túlsúlyos társadalomhoz képest
), akkor elég a 4L, ha viszont szerettek jóllakni, átlagos éttermi adagokat bevágni, akkor legalább 5-6L-t ajánlok. Philips, Tefal, Bosch termékekkel én az utóbbi években már nem vagyok elégedett, de ettől még lehet, hogy az air fryerek jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Gombászkönyvek egyben
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest