Hirdetés
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
hellopc #3649 üzenetére
kétféleképpen
Előtte keszeg volt, azokat só fűszerek, kis olaj kenve, kb egy napig pihentetve majd paprikás liszt és pár perc után kis olajjal kenés ecsettel.
Kárászokat már kicsit másképp abba benne volt az ikrája vagy teje.
Azokba kinyomott fokhagyma, só, fűszerek kis olaj ezzel átkenve Pyrex edényben állni hagyva egy napig, majd szintén kicsit átkenve az edényben lévővel, majd paprikás liszt.
Itt kicsit sok ikrán gondolkoztam, hogy készítsem el, de kitaláltam egy saját receptet ami alapján kis gombóccá gyúrtam szintén paníroztam és kisütöttem.
Lényeg szerintem hogy öt percenként nézni és akkor kihúzni fűszerezni ecsetelni, ha úgy érzem kell, és félidőben fordítani. Ikrát kevesebbet sütni. Kárászt tovább sütöttem alacsonyabb hőfokon a belsőségek miatt.
A kárászhoz kipróbáltam egy fűszeres olivaolajat inkább, bár azt mondták az nem jó magasabb hűfokon.Fordításhoz ez a cucc nagyon bevált.
Előtte szenvedtem vele, hogy ugye forró sütőbe nyúlkálni, nehogy hozzáérni, úgy forgatni, hogy alatta sütőpapír maradjon, és a hal is egyben szépen forduljon kijöjjön.
Ez az eszköz pedig fokhagymanyomóval és húsvágó ollóval együtt csak 2000 forint volt csomagban. Pont mindegyik eszköz jó volt ehhez. -)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Tippmix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Milyen TV-t vegyek?
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest