Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #13 üzenetére
"Értelmes analóg audio modult szerintem akkora helyen nem lehetne létrehozni, plusz az nagyon gyártóspecifikus lenne, hogy melyik mennyire támogatná."
Ez ebben a formában leírva nem állja meg a helyét a feltételezés.
Ez egy USB-C DAC HI-RES audió, Dolby Digital Surround Sound, ... támogatással.
Ez gyakorlatilag minden eszközzel kompatibilis. Beleértve a csak USB2 porttal készített számítógépeket is csak egy közbetétet kell a csatlakozáshoz. Természetesen a hang minősége alacsonyabb lehet, mint gyorsabb USB kapcsolat esetében.
Sem a mérettel, sem a kompatibilitással nincs gond. A linken luxus kivitelű eszköz látható. Olcsóbb változatban a Google telefonok DAC eszközeit, általában minden más eszközzel lehet használni. -
törölt tag
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Értelmes analóg audio modult szerintem akkora helyen nem lehetne létrehozni, plusz az nagyon gyártóspecifikus lenne, hogy melyik mennyire támogatná.
-
-
Csandi
őstag
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Ha fix helyzetben használja az ember a laptopot akkor általában van lehetősége töltőre is dugi a gépet, akkor meg nem számít, hogy energiazabáló, cserébe viszont a wifinél számtalanszor jobb ha rá van dugva a netkábel a gépre.
-
Nem kell rá, mert a gigabites Ethernet port egy energiazabáló egység.
Egyszerre a HDMI és DP sem kellene.
Viszont hiányzik egy USB-C port, ami képes további USB-C eszközt fogadni, hogy a később megjelenő eszközökkel is kompatibilis maradjon a port. Esetleg Még egy -C port, ami segítségével független energia ellátást lehet biztosítani a portba dugott eszközöknek.Nagyot lendítene a felhasználhatóságon, ha nem előre kialakított csatlakozók kerülnének beépítésre, hanem modulokból épülne fel.
A portba belső USB-C csatlakozóra lehetne bepattintani a választható modulokat. Nekem kártyaolvasó modulra nincs szükségem. Helyette szeretnék analóg hang be és/vagy kimenetet. Betolom a blokkot a portba és használom. Ethernet vagy más modul is használható lenne, mondjuk egy most meglévő USB3 port helyén. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Patrik.Varga #6 üzenetére
Gondolom nem a 4k-s felbontas volt megcelozva, hanem az csak olyan "azt is tudja" marketing feature. Keves portos notikhoz szukseges rossz megoldas. Ethernet port meg eleve alig van a mai vekony notikon.
Nekem van egy hasonlo Kingston Nucleum, meg egy kulon USB-A -s TPLINK mini hub 3 USB + GBE.
-
Patrik.Varga
tag
Dokkoló???? Max egy usb hub.
2021-ben kiadnak egy ilyen "terméket?
4K 30hz frissítés? (1.4hdmi)
Ethernet csatlakozó nélkül?
Az USB-c nem TB kompatibilis?Szerintem így kereken 0$-t ér, mint dokkoló, és max 20$-t mint USB hub.
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon egy USB 3.0 A aljzat-ra dugva mukodne a HDMI funkcioja? Ugy ertem persze, hogy egy fizikai USB A->C adapterrel.
Vagy esetleg mindenkepp kell USB 3.1 vagy 3.2 aljzat hozza?
-
törölt tag
Nekem egy power gomb kellene.
-
ROBOTER
addikt
Amikor kicsiben nézem a képet, nem értettem, miért áll ki belőle egy olló.
-
fatpingvin
addikt
szerintem meg egy Ethernet vezérlő se ártana, akár azzal a kis kihajtható füles megoldással hogy ez a vékonyságfétis ne sérüljön...
-
solasola
csendes tag
Nagyon kellene ezekbe az m2 SSD foglalat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest