- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VinoRosso #22 üzenetére
még mielőtt folytatom, megjegyezném, hogy egy pillanatig sem volt a trollkodás a célja a hozzászólásaimnak, még ha kicsit határozott is lett a hangvétel néhol
szóval, szerintem nem olvastam félre, hanem a srác azóta átírta a hibás részt úgy, hogy jó legyen, de utána meg beírja a #15 hozzászólást, amiben ez szerepel:
Nem a két logikai szint között kell széles sávnak lenni mivel ott jól láthatóan egyáltalán nincs zaj. Éppen ezt használja ki az alapelv mivel pont szűkíteni igyekszik középre a logikai szint meghatározására használt feszültségszintet, mivel a zaj az elvileg eredeti négyszögjel alsó és felső élét módosítja torzitja el. Tehát attól a sávtól kell biztonságos távolságban tartani.
ez pedig így hibás, akárhogy is nézzük
Ne kezdjünk el úgy elbeszélni egymás mellett, hogy közben ugyanazt mondjukmert most az jönne. Te érted miről van szó, én értem, és biztos vagyok benne, hogy kroky3 is rögtön érteni fogja, ha túlteszi magát azon, hogy beszóltam a fordítására
meg hogy kijavítottam, és elolvassa még egyszer amit írtam. És abban meg igaza volt, hogy minden tiszteletet megérdemel azért, hogy egyáltalán írt a témáról, magamtól nem hiszem, hogy utánanéztem volna.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő