- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Én nem látok összeesküvéseket.
Viszon szerintem nem csak az akksi mah-mennyiségének növelésével lehetne növelni az akkuk kapacitását. Ahogy olvastam ezt a Philips tesztet(amit a linkben küldtem az előző hsz-omban) 3 nap kapott a tesztelőtől de 1 egység sem ment le az indikátoron. Én most így fejből nem emlékszem 1 mobilra sem ami érintő képernyős lenne, és 3 napi nyúzás alatt 1 egység se ment volna le az akkujából.
Volt anno egy Nokia 5300-ám. A rekord az volt hogy 3-szor töltöttem 1 nap.(Amikor korházban voltam) Sokszor jártam vele szervízbe. De nem cserélték az akkut, azt mondták semmi baja. Vettem egy Akkufresh matricát (pénzvisszafizetéses gari volt rá) rá és simán elment vele 2-3 napot.Nem tudom hogy az a matrica mit tartalmazott de így a telo akkujából nem tűnt el gyorsan a nafta.(Olyan érzésem volt mintha a telo nem "pocsékolná" el a naftát.Lehet a Xenium akkukba alapból van ilyen tapasz beleépítve?
)
A vasak egyre erősebbek, az akkukra viszont ez nem jellemző... -
Gabi 8906
senior tag
Nem kell kiakadni
, nem a levegőbe beszéltem a xenium akkuval. Igaz nem egy multimédiás izomgépek a Philipsek, pl a Philips X703nem olyan gyenge tudású mint az álltalad leírt tulajdonságok. Nézd csak meg a linkben az akksiról tapasztaltakat.
Én azért megnézném hogy az SGS-em vagy egy Htc HD2 mennyit bírna egy ilyen márkajelzésű akkuval.
Viszont ameddig az emberek megveszik a telefonokat a csúcs hardverek végett, és jó magasak az eladási számok, addig nem is igen fognak ilyen dolgokkal foglalkozni hogy akkumulátor. Majd esetleg ha már nem veszik meg az emberek a csúcs hardveres több magos telokat az akksi végett akkor lehet elgondolkodnak valamin, amin már a Motorola elkezdett....(neki van már 1900 mah-s körüli akkus mobilja úgyrémlik..)
-
Gabi 8906
senior tag
Xenium??
(Van aki még ad az akku minőségére)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest