- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az én esetemben ez úgy néz ki, hogy megkérdezik, hogy mivel foglalkozok? "Reaktorfizikus vagyok" És shutdown"
Jóhogy, az emberek nagy része nem tudja, miről van szóAmit írtam, arra az esetre vonatkozik, ha akkor is azt csinálná az ember, ha nem fizetnék agyon. Ha téged meg is fizetnek érte, az csak plusz pont
(Meg azért van az a szint, hogy nem élsz meg belőle, van az, hogy elvagy, meg van az, hogy jól fizet. Az se mindegy.
Biztos én is jobban keresnék valami kamu pénzügyi tanácsadóként embereket átverve, csak 3mp-ig se bírnám.)
Meg gondolom neked sem az a rettenetes rossz, hogy alkalmazott vagy, ahogyan angyalpc2 írta -
philoxenia
MODERÁTOR
bármelyik lány büszkén mutatna be a szüleinek
Azért vannak még rendes lányok. Nem mutatnak be a szüleiknek, inkább továbbtanulnak.
-
trydium
csendes tag
"BME-TTK fizikus szakán van? Én is ott végeztem, öröm hallani, ha lesz egy csinos lány kollégám"
A családom védelme mindig elsődleges szempont a számomra. A bejegyzéseimben szándékosan nem írok neveket, helyszíneket, életkorokat, beosztásokat stb...
Lehet, hogy már találkoztatok is ...! Vmiért a "szőke herceg" avatárod nem tetszik nekem !
Agresszív nagybácsi vagyok ! Ha a szemöldököd egyetlen szála is "rossz irányba görbül", olyantot rádverek, hogy 2 hétig egy irányba fogsz pörögni ! Értve vagyok ?!?Apropó.... Paks1 ...
Lehet, hogy mink ismerjük egymást ?!?!? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest