Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40993792 #63 üzenetére
Nem gondolkodtam ennek megvételében. Csak azért követem a topicot mert kíváncsi voltam a véleményekre. Feljebb mutattam be hogy van kettő Tronsmart kütyüm , így feleslegesnek érzem ezt. Bár ha nem lenne akkor elgondolkodnék rajta.
Na igen, kis SE az egy igazi péntek esti utolsó darabok egyike lehetett az összeszerelő üzemben.
De ez előfordul. Ettől függetlenül nem ingott meg a bizalmam meg a cég felé . :) -
-
-
-
-
-
Szinte cég megalakulása óta használom a kütyüit .
Egyszerűen szeretem őket.
T6 beltérben használva szuper, szeretem a basszusát . A vele egykorú JBL sajnos már recseg ,de ez még mindig nem.
Element force pluszt pedig kint , egy igazi túlélő na meg itt is jól hangzással bír, nincs szégyenkezni valója.Egy ami nem megy nekik, vagy csak én jártam mindig rosszul az pedig a töltők. Anyagfáradtsággal mindig elrepedtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged