- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40993792 #63 üzenetére
Nem gondolkodtam ennek megvételében. Csak azért követem a topicot mert kíváncsi voltam a véleményekre. Feljebb mutattam be hogy van kettő Tronsmart kütyüm , így feleslegesnek érzem ezt. Bár ha nem lenne akkor elgondolkodnék rajta.
Na igen, kis SE az egy igazi péntek esti utolsó darabok egyike lehetett az összeszerelő üzemben.
De ez előfordul. Ettől függetlenül nem ingott meg a bizalmam meg a cég felé . :) -
-
-
-
-
-
Szinte cég megalakulása óta használom a kütyüit .
Egyszerűen szeretem őket.
T6 beltérben használva szuper, szeretem a basszusát . A vele egykorú JBL sajnos már recseg ,de ez még mindig nem.
Element force pluszt pedig kint , egy igazi túlélő na meg itt is jól hangzással bír, nincs szégyenkezni valója.Egy ami nem megy nekik, vagy csak én jártam mindig rosszul az pedig a töltők. Anyagfáradtsággal mindig elrepedtek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hordozható hangszórók piacán tényezőnek számító Tronsmart egyik legolcsóbb termékét teszteltük, mely árában a koronghangszórókkal versenyez, de felmossa velük a padlót.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Metal topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest