- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulzz
tag
Sziasztok
Valaki válaszoljon nekem kérlek titeket.
Nagyon sokat gondolkodtam ezen az androidos symbianos csatározáson. melyik a jobb, melyik a rosszabb. Mindenki az androidot isteniti a symbiannal szembe. Én nekem Omnia HD-m van jelenleg. Nem állást akarok fogalni, hogy a symbian a jobb hanem tényleg objektív választ akarok. A bnőmnek volt egy SE x8 asa amitől kitépztem a hajam, mármint a rajta lévő androifról. Itt nem akarok belemenni a részletekbe, hogy most hányas rendszer volt benne meg stb csak annyit, hogy a symbiant szidják, hogy így elavult meg úgy elavult de ne mtudom miért. Nagyon szeretnék egy tényleg hozzáértő(nem elfogult) partnert akivel erről tudnék beszélni, hogy megértsem végre mitől is jobb az egyik a másiknál.
Várom a válaszotokat, és a jelentkezőket -
HoaryFox
őstag
Hát nekem egy Symbianos telóm volt, asse Nokia xD (SE P1)
Mondjuk azzal nem volt sok gondom a lassúságát leszámítva, pl nemsokszor fagyott le, a mostani Android telóm (Voda 845) néha tud elég meglepő furcsaságokat produkálniNah, hogy hozzá is szóljak a témához: ez nem meglepő. A Nokiának is betett a világválság, majd meglátjuk a WP7 mennyire teszi helyre (vagy mennyire nem), de a Symbiannal már szerintem nem fognak sokra menni...
-
trallilalli
csendes tag
Szerintem se meglepő a trónfosztás. Nem hiába mondják, hogy könnyű sikeres vállalkozásnak lenni, de sokkal nehezebb megtartani azt a pozíciót. Ebbe fog sajnos belebukni a Nokia. Amúgy imádtam mindig is a nokia mobilokat, könnyen kezelhető , megbízható készülékek, de az okos telefonok piacát sajnos nem ők hódítják meg. A Google annál okosabban csinálja. Nagyon vagányul összerakta az Androidot, végre van Market is ahol az appokat le lehet tölteni. Nagyon állat cuccok vannak, nem gondoltam volna 1 évvel ezelőtt, hogy ennyi mindent ki lehet hozni egy mobilból, de most úgy látom, hogy ennél még sokkal többet. Valszeg az érintős mobiloké a jövő és a régebbi típusok teljesen el fognak tűnni. Bár ilyenkor belegondolok, hogy a Blackburry biztosan még évekig ott lesz a toppon.
-
törölt tag
nem írom be még egyszer, csak linkelem.
-
Ricardo
titán
Ez is jó
"Egyesek szerint a Nokia vezetői a Meego fejlesztőivel együtt az USA-ba költöznek, hiszen a napsütötte Szilícium-völgy a Google és az Apple, vagyis fő rivális Android és iOS otthona is."
Majd javaslatot teszek a szomszédnak ha panaszkodik milyen szarul keres, hogy amikor legközelebb bemegy a melóba akkor ne oda álljon a skodájával ahova szokott, hanem a másik parkolóba, mert ott áll a főnök S8-a és a helyettes 7-es BMW-je
-
sbazsi
veterán
Közeleg a nokia napja???
a cég olyan helyzetben van, mint egy égő olajfúrótornyon álló ember, akinek muszáj az Északi tenger jeges vizébe ugornia, ha meg akar menekülniDe ez is jó szöveg:
Az alsó kategóriában még veszélyesebbek azok a kínai gyártók, akik "befejezik a gyártást, mire a Nokia elvégzi az utolsó simításokat az új készülékről szóló PowerPoint prezentációján". -
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #102 üzenetére
Nem is rossz egy hallott cégtől
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
talpalavalo #100 üzenetére
hisz alig ad el, és a Symbian.
Mi az a néhány millió ....
LOL -
MikroTikker
tag
válasz
Quasi_modo #89 üzenetére
Mégha erősen túlzó is a megállapítás, azért azt lassan beláthatjuk, hogy a Nokia legnagyobb erőssége jelen pillanatban a múltja, abból pedig mint tudjuk nem sokáig lehet megélni.
Egy dolog, hogy sokakban még mindig Nokia=mobiltelefon, de erre egyre kevésbé lehet építeni, és miután a Nokia vezetése is belátta, hogy tarthatatlan a Symbian erőltetése, és hogy a cég súlyosan lejtőre került, így aztán nehéz lenne vitatni, hogy válságos helyzetben vannak - mégha ez nem is abszolút értelemben, sokkal inkább a korábbi súlyukhoz képest értendő, de ezekkel a tendenciákkal rövidesen abszolút értelemben is lecsúszhatnak.Kíváncsi vagyok mi lesz a nagy bejelentés pénteken, de a WP7-el aligha lennének ki a vízből, lényegében az Android lenne az, amit hozzáadva az erős márkához és készülékekhez, újra felvirágoztathatná a céget, de arra meg kevés az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest