- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
#16820480 #99 üzenetére
Először is nyilván volt egy kis szarkazmus abban amit írtam, nem most halott, de ez a tendencia, nagyon hamar oda fog vezetni, hogy kihal... hisz alig ad el, és a Symbian.. de hisz tudjátok meg le is írtam...
Nem kell egyből védekezni... mintha nekik dolgoznátok most komolyan
Nem akarok megbántani senkit sem, de ezek a tények ezek elől hiába futtok el -
talpalavalo
aktív tag
válasz
#16820480 #72 üzenetére
Ezt cáfolnám... Szerintem meg van a háttérben legalább egy megállapodás... Például itt is megjelent a cikk, hogy a Google ezerrel elkezdte népszerűsíteni a Marketet erről sorban jönnek a hírek, hogy a Google elkezd fejleszteni öli bele a pénzt, és erre jönnek az Androidot népszerűsítő reklámok is... Hmm érdekes, nevezzetek hülyének de szerintem ebben van valami...
-
jbush
tag
válasz
#16820480 #56 üzenetére
A probléma az, hogy e módszer elég gyorsan amortizálja az akkut. Szép, hogy a Lithium akkuk tolerálják a rátöltést, de nem tesz nekik jót. És nekem azért nem mindegy, hogy normál használat mellett, amiben van napi húsz-harminc mail és SMS, fél óra netezés HSDPA-n és ugyanennyi WLAN-on, napi két-három óra telefonálás, tud-e az akkum még mindig három - négy napot, mint új korában, vagy nem. Csak jelzem, az E90-esem akkuja tud. Haverommal ugyanott, ugyanakkor vettünk, de ő naponta feltette töltőre, ha lemerült, ha nem - háromnegyed év alatt eljutott odáig, hogy ténylegesen egy nappal alatt le is merül. Az enyém így, három évesen, eredeti akkuval még mindig három napig bírja. Ez a nem mindegy.Persze van, akinél egy telefon nem él meg eddig, azoknak ez nem fontos.
Ha meg nem tudom út közben feltölteni, mert nincs konnektor, akkor nem valószínű, hogy majd egy szgép lesz kéznél. Persze a laptop akkujáról még mindig tölthetem, de akkor meg annak az üzemidejét csökkenti. De legtöbb esetben ilyenkor nem viszek magammal laptopot sem; elég a telefon.
Ami a kikapcsolását illeti: én nem találtam meg. Gyárilag tuti nem volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest