Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #102 üzenetére
Nem is rossz egy hallott cégtől
-
MikroTikker
tag
válasz
Quasi_modo #89 üzenetére
Mégha erősen túlzó is a megállapítás, azért azt lassan beláthatjuk, hogy a Nokia legnagyobb erőssége jelen pillanatban a múltja, abból pedig mint tudjuk nem sokáig lehet megélni.
Egy dolog, hogy sokakban még mindig Nokia=mobiltelefon, de erre egyre kevésbé lehet építeni, és miután a Nokia vezetése is belátta, hogy tarthatatlan a Symbian erőltetése, és hogy a cég súlyosan lejtőre került, így aztán nehéz lenne vitatni, hogy válságos helyzetben vannak - mégha ez nem is abszolút értelemben, sokkal inkább a korábbi súlyukhoz képest értendő, de ezekkel a tendenciákkal rövidesen abszolút értelemben is lecsúszhatnak.Kíváncsi vagyok mi lesz a nagy bejelentés pénteken, de a WP7-el aligha lennének ki a vízből, lényegében az Android lenne az, amit hozzáadva az erős márkához és készülékekhez, újra felvirágoztathatná a céget, de arra meg kevés az esély.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #96 üzenetére
igen, csak kérdés, hogy jó fejeket hullajtanak-e el, vagy csak keresnek pár bűnbakot (ahogy szokás), és kész.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #92 üzenetére
na igen, de a jelenlegi tendencia szerintem jól látszik. az utóbbi években nem nagyon tudtak/voltak hajlandóak tenni ellene a finnek.
-
sbazsi
veterán
válasz
Quasi_modo #89 üzenetére
Ez határozottan tetszik.
Nem tudom elégszer leírni, hogy a Nokia kihalt meghalt
Nem kell többször leírni. Egyszer is elég nagy marhaság.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #89 üzenetére
igen, határozottan minden rendben van a Nokiánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest